2777
2789
عنوان

بنظرم

86 بازدید | 7 پست

کمتر همدیگه رو قضاوت کنیم.. وقتی یکی تاپیک میزنه و از یه مشکلی که داره صحبت میکنه انقدر توی موقعیت خوب مطلق قرار نگیریم و تنبیه و سرزنش نکنیم.. همه ما آدمیم و پر از ایراد و خطا.. هیچکس شرایط کودکی و زندگی یه آدم دیگه رو تجربه نکرده.. بعضی حرفا و رفتارا از تروماها میاد.. بنظرم با آدما مهربون باشیم.. شاید اون تاپیکی که زده حرفای توی دلشه که هیچ جا و به هیچکس دیگه ای نمیتونه بگه.. شاید شرایط مشاوره رفتن نداره.. اینکه یه خانم یا آقایی یه کار اشتباهی کرده و اینجا مطرحش میکنه خودش یه جور تراپی هست براش.. سبک میشه با گفتنش.. لابد آدم امنی توی زندگیش نیست که به حرفاش فقط گوش کنه و بگه اشکال نداره تو مقصر نیستی.. بنظرم لااقل اینجا بهش فحش ندین.. قضاوت نکنین..مجازات نکنین..

🙏

اما من فکر میکنم هی گفته بشه گفته بشه عادی میشه برای بقیه ،

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️در دنیای دیگر حتی اگر گلوله بودی در لوله تفنگ،به سمتم بیا💞

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مثلا یکی رفته با مرد متاهل ،،،

باید هزاران فحش نثارش کرد

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️در دنیای دیگر حتی اگر گلوله بودی در لوله تفنگ،به سمتم بیا💞

من میگم با فحش دادن شما چیزی درست میشه؟

نه درست نمیشه