s_t_a_y مدیر استارتر عضویت: 1405/02/02 تعداد پست: 215 عنوان وایی 36 بازدید | 7 پست من همونم که تاپیکت زدم واسه اون مرد هولواقعانکهبجای اینکه اون یارو رو تعلیق کننتاپیکت رو ترکوندنمتاسفم براشون ایران من ❤️🇮🇷 امروز | 06:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبرک_موفرفری عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 877 چیشده هرچی دوس داری داخل ناشناسم بهم بگو برام کامنت کن لینکش داخل امضام هست
s_t_a_y مدیر استارتر عضویت: 1405/02/02 تعداد پست: 215 چیشده یک مرتیکه هولی درخواست داده بود منم گفتم چرا درخواست میدی و فلان زدن تاپیکتمو ورداشتن ایران من ❤️🇮🇷
دلبرک_موفرفری عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 877 یک مرتیکه هولی درخواست داده بود منم گفتم چرا درخواست میدی و فلان زدن تاپیکتمو ورداشتن کدوم کاربر بود اینجا اسمش بگو بلکه رسیدگی بشه هرچی دوس داری داخل ناشناسم بهم بگو برام کامنت کن لینکش داخل امضام هست
s_t_a_y مدیر استارتر عضویت: 1405/02/02 تعداد پست: 215 یک مرتیکه هولی درخواست داده بود منم گفتم چرا درخواست میدی و فلان زدن تاپیکتمو ورداشتن بعدش بجای اینکه اون رو بیرون کنن تاپیکت منو ورداشتن ایران من ❤️🇮🇷
s_t_a_y مدیر استارتر عضویت: 1405/02/02 تعداد پست: 215 کدوم کاربر بود اینجا اسمش بگو بلکه رسیدگی بشه تگش کردیم به نی نی یار گفتیم بیاد اون زد تاپیکت منو ورداشت دیگه نمی دونم چیکار اون مرتیکه شد ایران من ❤️🇮🇷
دلبرک_موفرفری عضویت: 1404/10/03 تعداد پست: 877 تگش کردیم به نی نی یار گفتیم بیاد اون زد تاپیکت منو ورداشت دیگه نمی دونم چیکار اون مرتیکه شد 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ هرچی دوس داری داخل ناشناسم بهم بگو برام کامنت کن لینکش داخل امضام هست