2777
2789
عنوان

ام اس دارم

142 بازدید | 31 پست

۱۸سالمه و رشتم تجربیه

دهم و یازدهم خودمو برا کنکور پاره کردم،تابستون سالی که میرفتم پانسیون و روزی ۱۲ ۱۳ساعت میخوندم از استرس کنکور و امتحان نهایی و...

ام اس گرفتم،نگران همه چیم هستم

آینده،ازدواج،حال و همه چی

اگه تجربه دارید بگین

.

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من تجربه ی اماس ندارم ولی مشکلات و بیماری های دیگه دارم

. علائم ام است چیه دکتر تشخیص داده؟

استرس زیاد داشتی؟ علائمت تا چه حده؟

منم یه بیماری هایی دارم که واقعا نمیدونم برای ازدواج چی کار کنم😪

عزیزم درباره این مورد نمیدونم فقط از چند نفر شنیدم ام اس دارن ولی من هر بار دیدمشون زندگی عادی داشتن ...

آره واقعا هم درحال حاضر مشکلی ندارم از لحاظ جسمی ولی روحی زیادددد خوب نیستم

فکرشو بکن دوسال تلاش کردم و به پزشکی فکر میکردم و اینا یهو همه چی خراب شد

خواستگار دارم و هیچ پلنی ندارم که چجوری باید بهش توضیح بدم و شاید نتونه کنار بیاد و حس بدیه

عزیزم من تجربه ی اماس ندارم ولی مشکلات و بیماری های دیگه دارم. علائم ام است چیه دکتر تشخیص داده؟ است ...

میشه اگه دوست دارین بگین آخه منم یه مشکلی دارم گفتم یکم همدردی کنیم با هم☹️

عزیزم من تجربه ی اماس ندارم ولی مشکلات و بیماری های دیگه دارم. علائم ام است چیه دکتر تشخیص داده؟ است ...

سر درد شدید داشتم درحدی که سرمو نگه میداشتم انقد سنگین شده بود در صورتی که من اصلا سر درد نمیسدم حتی موقع پریودی یا سرماخوردگی

کل بدنم یه هفته از کمر به پایین بی حس بودم و یه هفته کمر به بالا بعدش رفتم دکتر و ام آر آی گرفت ازم

آره واقعا هم درحال حاضر مشکلی ندارم از لحاظ جسمی ولی روحی زیادددد خوب نیستمفکرشو بکن دوسال تلاش کردم ...

ببیماری خود ایمنی بیشتر منشا استرس و اضطراب طولانی مدت و مزمنه باید بررسی بشی ام ار ای بدی دکتر طیف بیماری رو مشخص کنه اگر خفیف باشه که با قرص حله و میتونی عادی زندگیتو بکنی اما راجبازدواج حتما باید به خواستگارت جلسه دوم بگی .چون کسیو میشناسم نگفته بود بعد سر همین که همسرش فهمید پنهان کرده طلاق گرفتن

سر درد شدید داشتم درحدی که سرمو نگه میداشتم انقد سنگین شده بود در صورتی که من اصلا سر درد نمیسدم حتی ...

بازم ممکنه تشخیص اشتباه بدن الان که میگی علائم خاصی نداری زیاد به برچسبی که دکترا میزنن توجه نکن