2777
2789
عنوان

خدایاااا

23 بازدید | 7 پست

دوستم چون پارتی قوی داشته بدون مدرک مرتبط و با دیپلم و بدون هیچ آزمون استخدامی تو شرکت برق استخدام شده بنطرتون عادلانست؟ چرا کسی جلو اینکارا رو نمیگیره حالا استخدام چ شرکتی چ با هر عنوان دیگه ای باشه؟! منظور من فقط این یکی نیستش واقعا هم بحث حسادت نیست ولی برام جالبه یجا اونقدر سختگیری برای استخدام یجا هم...

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده سیاهه... منو تو یه عمره دوتا خط صافیم، شده عادت ماکه رویا ببافیم، بشینیموعشقو به بازی بگیریم، واسه زندگی کردنامون بمیریم... چه تلخه تو تنهایی شرمنده میشیم ،ماهاقهرمانیمو بازنده میشیم،مثل عصر پاییزی رنگ و رومون ، واسه خیلیا خاطرست آرزومون...!

ما یه معلمی داشتیمحالا نمیگم باباش چیکارس ولی سر پارتی بازیطرف هیچی سرش نمیشد فقط سرکلاس مینشست و سر ...

واقعا عجیبه بخدااا تازه یجا دیگه من دیدم با سفارش نماینده شهر طرف استخدام شد تو یه بخش عجیب ک با جون ملت سرو کارداره اورژانس! اونم بخص عملیاتی بدون کنکور و بدون دانشگاه رفتن !من برا همون جا ۲ بارکنکور دادم و با اوردن نمره مصاحبه رفتمو و با یه سانت کوتاهی قد از حد نصاب رد شدم!!!

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده سیاهه... منو تو یه عمره دوتا خط صافیم، شده عادت ماکه رویا ببافیم، بشینیموعشقو به بازی بگیریم، واسه زندگی کردنامون بمیریم... چه تلخه تو تنهایی شرمنده میشیم ،ماهاقهرمانیمو بازنده میشیم،مثل عصر پاییزی رنگ و رومون ، واسه خیلیا خاطرست آرزومون...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا عجیبه بخدااا تازه یجا دیگه من دیدم با سفارش نماینده شهر طرف استخدام شد تو یه بخش عجیب ک با جون ...

یعنی بخدا کلافم

بعد میدونی از چی زورم میگیره؟

طرف هییییچ درس نمیداد

درس تخصصی هم بود

بهم الکی دوتا ۱۹ داد 🙄🙄🙄

🦋✨️

یعنی بخدا کلافمبعد میدونی از چی زورم میگیره؟طرف هییییچ درس نمیداددرس تخصصی هم بودبهم الکی دوتا ۱۹ دا ...

واقعا نامردیه این استخداما😑😑😑😑برا ما راهش باید با قانون یکی باشه برا اونا...

💔💔💔💔

بخدا من سر شغل و استخدام چی ک نکشیدم همه ارزوهام بر باد رفت اونوقت اینا با چ بیعدالتی هایی میرن استخداممیشن ...تف ب این دنیا