2777
2789
عنوان

خدایاااا

11 بازدید | 7 پست

دوستم چون پارتی قوی داشته بدون مدرک مرتبط و با دیپلم و بدون هیچ آزمون استخدامی تو شرکت برق استخدام شده بنطرتون عادلانست؟ چرا کسی جلو اینکارا رو نمیگیره حالا استخدام چ شرکتی چ با هر عنوان دیگه ای باشه؟! منظور من فقط این یکی نیستش واقعا هم بحث حسادت نیست ولی برام جالبه یجا اونقدر سختگیری برای استخدام یجا هم...

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده. سیاهه...

ما یه معلمی داشتیمحالا نمیگم باباش چیکارس ولی سر پارتی بازیطرف هیچی سرش نمیشد فقط سرکلاس مینشست و سر ...

واقعا عجیبه بخدااا تازه یجا دیگه من دیدم با سفارش نماینده شهر طرف استخدام شد تو یه بخش عجیب ک با جون ملت سرو کارداره اورژانس! اونم بخص عملیاتی بدون کنکور و بدون دانشگاه رفتن !من برا همون جا ۲ بارکنکور دادم و با اوردن نمره مصاحبه رفتمو و با یه سانت کوتاهی قد از حد نصاب رد شدم!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا عجیبه بخدااا تازه یجا دیگه من دیدم با سفارش نماینده شهر طرف استخدام شد تو یه بخش عجیب ک با جون ...

یعنی بخدا کلافم

بعد میدونی از چی زورم میگیره؟

طرف هییییچ درس نمیداد

درس تخصصی هم بود

بهم الکی دوتا ۱۹ داد 🙄🙄🙄

🦋✨️

یعنی بخدا کلافمبعد میدونی از چی زورم میگیره؟طرف هییییچ درس نمیداددرس تخصصی هم بودبهم الکی دوتا ۱۹ دا ...

واقعا نامردیه این استخداما😑😑😑😑برا ما راهش باید با قانون یکی باشه برا اونا...

💔💔💔💔

بخدا من سر شغل و استخدام چی ک نکشیدم همه ارزوهام بر باد رفت اونوقت اینا با چ بیعدالتی هایی میرن استخداممیشن ...تف ب این دنیا