2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اسم مستعار بگو اگه میشه

اسم کاربریم یاقوت

ممنون

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

شما رو به این شب و قرآن به اسم کاربریم دعام کن که انشالله هر جور هست ارتودنسی قبل از جراحی فک پایینمو دانشکده دندون پزشکی حتما همین تیر ماه امسال با کیفیت عالی انجام بدم و امسال هر جور هست جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم بیمارستان دولتی و خیلی خوشگل شم و مشکل تنفسیم و جویدن و بلع هم کامل حل شه و خرج ارتودنسی قبل از جراحی فک و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ایم همشون با هم زیر ۴۰ میلیون شه و همه ی هزینه ها رو پدرم بده (بهش چند سال پیش پول قرض دادم تا الان پس نداده و بهم ضرر زده اگه طلا میخریدم الان هم پول هم طلا داشتم)🥹😭 و انشالله اصلا ریشه ی دندونام کوتاه نشن ، دندونام و لثه هامو عفونت نکنن و پوسیده و خراب نشن😭

تو رو خدا دعا کنید انشالله پدرم من و عزیزانم رو کتک نزنه و بهمون تهمت نزنه و خسیس و شکاک و بداخلاق برامون نباشه و اذیتمون هیچ وقت نکنه و محدودمون نکنه و دیگه قلدر و زورگو نباشه برامون و اصلا کولی و دعوایی و بدذات برای من و عزیزانم نباشه😭

تو رو خدا دعا کن انشالله همه ی اکانت های تلگرامم از مسدودیت و بن شدن در بیان و راحت بتونم ازشون استفاده کامل کنم🥹😭.

تو رو به امام رضا دعا کن پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و شوهر آینده من و خواهرم انشالله اصلا زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و بهمون وفا دار شن شوهرامون کتکمون نزنن و خسیس و بداخلاق و شکاک و تهمت زننده و خیانتکار و شر و وحشی برا من و عزیزانم نباشن 😭(من و خواهرم ازدواج بد کردیم طلاق گرفتیم خیلی میترسیم از ازدواج،پدرم و شوهر خاله هام خیلی ظالمن دعا کن ظلمایی که پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهر های سابق من و خواهرم در حق من و عزیزانم کردن سر خودشون بیاد بفهمن چقد بد کردن در حق من و عزیزانم)

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم هیچ وقت تا اخر عمرش هیچ زنی به غیر مادرم نگیره، و انشالله خدا به مادرم عمر خیلی طولانی و بی نیازی از مردم و عزت و احترام بده😔🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله همین تیر ماه امسال خونه ی بزرگ ویلایی سه خوابه تو بهترین منطقه ی مرکز استانمون که وسط شهر باشه و به همه چی خیلی راحت دسترسی داشته باشیم با پول ارث که دست عموهام و عمه هام هست و پس اندازه های بابام بخریم به اسم مادرم و انشالله من و مادر و خواهرم و داداشام کنار هم زندگی عالی و پر از خوشی و شادی و راحتی کنیم و انشالله هیچ وقت با عمه و عموهام رفت و آمد نکنیم خیلی کثیف و ظالم و جادوگر و دزدن😔😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم و محتاج به هیشکی نشیم انشالله 🥹

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم اول صبح بره مسافر کشی و امروز شغل ثابت مثل نگهبانی گیرش بیاد و حتما بره سرکار و تایم کاریش 24 ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله برادر کوچیکم مدارس عادی بین بچه های سالم همیشه درس بخونه و هیچ وقت مدارس استثنایی نفرستنش 😭