2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

والا بمیره هم شرش دامن مارو میگیره ، خدا کنه انقدر به خیر و شر خودشون مشغول باشن که عروسو از یاد ببرن و انقدر کرم نریزن و ناله و نفرین به جون خودشون نخرن

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

والا بمیره هم شرش دامن مارو میگیره ، خدا کنه انقدر به خیر و شر خودشون مشغول باشن که عروسو از یاد ببر ...

اخه یه دختر ۱۵ سالع داره و خودشم جونه میخواد همه کار های خونه باید من انجام بدم و هرچی بخریم باید بهش بدیم دیگه هر چی میاریم نمیزارم شوهرم بهش بده

اخه یه دختر ۱۵ سالع داره و خودشم جونه میخواد همه کار های خونه باید من انجام بدم و هرچی بخریم باید به ...

هر کدوممون به جور گرفتاریم ، یه سری خانواده ها فکر میکنن عروس اوردن خدمتکار گرفتن نکبنا ،تا قبلش چه گوهی میخورن الانم همون کارو بکنن

۴۰ سالم هست دارم ۴۱ ساله میشم، بزرگ شدم ، ولی تو دلم انگار یه دختر کوچولوی کلاس دومی نشسته، با یه ذوق زیادی منتظر مامان و بابا و داداشم که همه با هم بریم شهر بازی ....حیف که خیلی ازون روزا گذشته ....

هر کدوممون به جور گرفتاریم ، یه سری خانواده ها فکر میکنن عروس اوردن خدمتکار گرفتن نکبنا ،تا قبلش چه ...

راست گفتی بعد اگه یه کاری رو نکردی کل روز چپ چپ نگاه میکنه پدر سگ