2777
2789
عنوان

بهش پیام بدم

36 بازدید | 18 پست

ما الان نزدیک ۲ سال و نیمه که کات کردیم ولی من دائم به فکرشم و یه لحظه از ذهنم بیرون نمیاد به نظرتون بهش زنگ بزنم یا پیام بدم احوالشو بپرسم ... توی این دوسال و نیم خودش ۳ بار تماس گرفت آخرین بارم بهار پارسال بود رفتیم بیرون و همو دیدیم ... من تا حالا باهاش تماس نگرفتم پیامم ندادم بهش

چیکار کنم ؟

البته احساس میکنم توی رابطس ...🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه رهاش کن آدمی که سالی یبار سراغتو میگیره نبودنت واسش مهم نیست

آدم درست میاد توی زندگیت بهتر خوشتیپ تر با ادب تر عاشق تر خوشگل تر مهربون تر

گاه باید خندید بر غم های بی پایان🖤

نه پیام بده نه زنگ بزن.پسرا نمیتونن تنها بمونن مطمئن باش با ده نفر شایدم بیشتر بوده تا الان.مشناسمشون دیگه.فکر کردن خر کین عوضیا.ایشالله هرکی که دختری رو بازی میده یا خیانت میکنه یا قصدش سو استفادست و میکنه چنان زمین بخوره که نفهمه از کجا خورده.از ته دل اینجور آدما رو نفرین میکنم.

اگه من جای پسره بودم و تو رابطه بودم دوست نداشتم کسی بهم زنگ بزنه تا رابطم با طرف خراب بشه

منم خودم میدونم نباید مزاحمش بشم خودمم دوس ندارم ...

ولی مطمئن نیستم تو رابطس یا نه چون ازش خبری ندارم ولی احساس میکنم توی رابطس...

سلام سوالت خیلی جواب گامل میخواد ولی اولا چرا دلیل دوس داشتنت چیه؟ دوما اینکه بی هدف دو سه بار رفتی دیدیش و چراادامه نداشته اسم این مدل ارتباطتت چیه .... بله دقیقا تماس بگیر بدون اینکه حدس بزنی با کسی هست یا نه.. حرف دلتو بهش بگو حتمااا بگو ووگرنه تااابد رو دلت حسرتش می مونه و دیگه نتونی کسی رو حتی بهتر جایگزینش کنی

نه پیام بده نه زنگ بزن.پسرا نمیتونن تنها بمونن مطمئن باش با ده نفر شایدم بیشتر بوده تا الان.مشناسمشو ...

میدونم دوسم نداشت

خیلیم بدی در حقم کرد .... ولی چیکار کنم اصلا از فکرش بیرون نمیام دارم دیونه میشم ...

نمیتونم فراموشش کنم

ذهنتو زنجیر کردی به یاد بیار شب هایی ک دلتنگ بودی چرا کنارت نبود

چرا نبودنت واسش مهم نبود ما دخترا بدبختیمون اینه که خودمونو گول میزنیم

به این فکر کننن که خیلی وقته سراغتو نگرفته چون توی زندگیش نیستی پس ادمی که باهات این رفتارو داره بزار کنار بزار کسی که لایقته کنارت باشه

گاه باید خندید بر غم های بی پایان🖤

منم خودم میدونم نباید مزاحمش بشم خودمم دوس ندارم ...ولی مطمئن نیستم تو رابطس یا نه چون ازش خبری ندار ...

از تو صفحه مجازیش مشخص نیست ..دوست و آشنایی نداری که پرس و جو کنی ...

و در ادامه پست قبلیم هم بگم اگه مطمئن بشی با کسی تو رابطه نیست هیچ کسی به اندازه شما نمیتونه با پیامش خوشحالش کنه

سلام سوالت خیلی جواب گامل میخواد ولی اولا چرا دلیل دوس داشتنت چیه؟ دوما اینکه بی هدف دو س ...

واقعا خودمم نمیدونم چرا اینقدر دوسش دارم با اینکه خیلی بدی در حقم کرده

بعضی وقتا میگم باهاش تماس بگیرم یه قرار باهاش بزار تمام حرفای دلمو بهش بگم ... ولی خب با مشاوره حرف زدم گفت نه نگو شخصیت خودتو پایین نیار ... نمیدونم واقعا دلم میخواد حرفامو بهش بگم

یا شایدم بهتره چیزی نگم ....