2777
2789
عنوان

شما قضاوت کنید

72 بازدید | 15 پست

چند وقتیه که شماره زنی که قبلاً شوهرم دوستش داشته و بهش نرسیده رو تو گوشیش دیدم اما چیز دیگه ای ندیدم و عکس یه زن که به اسم یه مرد سیو شده بود ،یکسالگی میشه که رابطه زناشوییمون سرد سرد شده اون سمت من نمیاد ،و اینکه منم بهش شک کردم ولی چیزی ندیدم بجز همینا چند شب پیش موقع اذان دخترم رفت سمت تلویزیون که اذان شبکه پویا و نشون داد و خندید و خوشحال شد از صدای اذان اما شوهرم گفت نمیخواد یادش بدی مثل خودت پشت خدا پنهان بشه،اینا همه کاری میکنن اینجور آدما،بهم برخورد بهش گفتم منظورت ازین حرف چی بود چرا بی خدایی یاد بچه به ساله میدین گفت توام داری بدی یادش میدی نمیخوام بچم مثل تو باشه،گفتم چرا باهام پس زندگی میکنی گفت نمون،تا فردا شبش،که دیدم زن برادرش پیام داده بهش که بیا تل منم ناراحت شدم گفتم چرا گفته بیا تل ،گفت من ازش خواستم وسیله هامو بندازه دیوار گفتم چرا بمن نگفتی گفت من برام مهم نیست اون کار بلد تره،منم گفتم چرا مگه من زنت نیستم،گفت بتو مربوط نیست گفتم دیگه این زنیکه چی ازت میخواد گفت خودتون خرابین،خاله ات،یه مرد از خونش درآوردن،منم گفتم خانواده خودت دست و بی شرفن ،همه کار کردن ولی فکر میکنم ازم فیلم گرفته باشه،که تو دادگاه نشون بده ،وصبح وز بعد به مادرم زنگ زدم اومد دنبالم واصلا نگفت که نرو بچه رو هم بدون دردسر داد بغلم ،از اون روزم به زنگ نزده میخوام شکایت کنم نمیدونم کار درسته یا نه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ریدم دهن این مردا

منم

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

خیلی رفتارش زشت و وقیح بود .اول بخواه برید مشاوره .امتناع کرد دیگه چاره ای نداری

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

ینی هم با زنه بوده هم با زن داداشش؟

نه با زن داداش نیست اما خیلی باهاش جوره ،گفت من با خانوادم پیام میدم بتو مربوط نیست ،اون زن برادرمه بگه بیا تل میرم گفتم حالا اگه قضیه برعکس بود اون زن برادرت چکار میکرد گفت من شوهر نکردم بتو،کلا با خواهرش و خانواده خودش جوره خیلی حرفا رو بمن نمیزنه

نه با زن داداش نیست اما خیلی باهاش جوره ،گفت من با خانوادم پیام میدم بتو مربوط نیست ،اون زن برادرمه ...

همین کارشم وایب بد میده

چ دلیلی داره زن برادرش بگه بیا تل

خدایا

گر ز مسیح پرسدت مرده چگونه زنده کرد؟بوسه بده ب پیش او بر لب ما،ک اینچنین💋

همین کارشم وایب بد میدهچ دلیلی داره زن برادرش بگه بیا تلخدایا

آره سالهاست من مثل غریبه ام همیشه ازین رفتارش ناراحتم همیشه صبح به صبح خواهرش زنگ میزنم میگه بیا کارای خونه رو برام انجام بده پرده رو برام بنداز،وسایلمو جا به جا من حتی بیشتر وقتا بمن میگه برو چند روز خونه بابات بمون من کاری برام پیش اومده تا بره به کار اونا برسه،اما سالها بچه نداشتم دکتر بهم گفت دیگه بچه نمیاری یهو خدایه دختر بهم داد،حالا قدر اونم نمیدونه

آره سالهاست من مثل غریبه ام همیشه ازین رفتارش ناراحتم همیشه صبح به صبح خواهرش زنگ میزنم میگه بیا کار ...

چقد بد

گر ز مسیح پرسدت مرده چگونه زنده کرد؟بوسه بده ب پیش او بر لب ما،ک اینچنین💋

جات بودم میزاشتم خودش درخواست طلاق بده اونوقت مهریه و راحت میگرفتی یا حداقل مهریه ات و بزار اجرا دهن ...

خودش که درخواست نمیده،اونا خیلی آزمون زرنگ ترن همون خواهر ش بهش یاد داده چند وقت پیش قهر بودم،منو کتک زد سر همین خواهرش چون میخواست دختر خاله هاشو ببره سر خاک میگفت به شوهرم که باهاشون بره منم گفتم حق نداری بری جالب اونجاست بمن هم نگفتن،بیا ،خواستن فقط خودشون برن،منم قهر کردم خواهرش اون موقع راهنمایش،کرده بود که بیاد دنبال من ایندفعه،ازم مدرک بگیره که اگه حرفی زدم ازم فیلم بگیره،

خودش که درخواست نمیده،اونا خیلی آزمون زرنگ ترن همون خواهر ش بهش یاد داده چند وقت پیش قهر بودم،منو کت ...

تو زرنگتر باش با مشاوره حقوقی رایگان صحبت کن

اگر خاستی جدا شی اول مهریه ات بزار اجرا

بعدم اذیتش کن حتی اگر فیلمم بگیره

مهریه حق زنه بگو برو طلاقم بده

اگر خودش طلاق بده باید مهریه بده بدون دردسر

ملک یا ماشینش و توقیف کن

من خودم چند بار شوهرم طلبکار بوده گفتم ناراحتی طلاقم و

بده منم همچین راضی نیستم