2777
2789
عنوان

بی بی چک مدیکور

295 بازدید | 27 پست

بچه ها این ماه فقط ۸ و ۱۰ نزدیکی داشتم...

اخه بعد ۲۵ روز که از فریزم میگذشت ...

نزدیکی داشتم...

الان امروز از روی کنجکاوی بی بی چک زدم...

یک هاله خیلی خیلی کم رنگ قسمت Tدیده شد..

ممکن باردار باشم...

پریودم باید ۲۱ بشم...

ایا این تست کاذبه

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

عکسش میزاری؟

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

عکس

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حامله ای دختر

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

عزیزم فریز زخم دهانه رحم...

نه قسمت c و قسمت tفقط خیلی خیلی کم رنگ

خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍

سر عدم سوزش دارم و کمر درد دارم   سینم یکم درد داره

عزیزم عکس بذار منم امروز هاله خخخخیلی کمرنگ انداختم

شما بذارین ببینم...

اخه هر کار میکنم نمیاد عکسم