2777
2789
عنوان

یه لحظه میاین🥺

110 بازدید | 15 پست

میدونین حسود نیستم خیلی براش خوشحالم

دوسش دارم،،ولی امشب که پست سفرشو دیدم

پیش خودم دلم برای خودم سوخت،،فامیل دورم هم جدا شد ،،،بعدش این چندمین سفر هست میره خارج کشور

البته پولشو خودش میده

من حالا تنها شب بخوام یه شهر دیگه بمونم که خونه

داریم اونجا بابام نمیزاره🥺

نمیدونم خودمم خیلی بی حس شدم،،حرفی از سفر

نزدم،،یا حس میکنم حوصله ندارم یا میدونم شاید

مخالفت کنن حوصله بحث ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی نمیگین؟؟؟😔😔😔

ببین راست میگه خانواده ها با هم فرق دارن.چون پدرت نمیگذاره تنها بری شهر دیگه دلیل بر دوست نداشتنت و بی اعتمادی به تو نیست .آنقدر گرگ هست تو جامعه که آدم نمیتونه پاره ی تنش رو راحت بفرسته جای دیگه ..امروز دیدم تو نت دختری به نام مبینا بعد ۱۰روزززز از مفقودیش پیدا شده بود .اونم تازه چه سال نبود

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

ببین راست میگه خانواده ها با هم فرق دارن.چون پدرت نمیگذاره تنها بری شهر دیگه دلیل بر دوست نداشتنت و ...

نمیدونم واقعا ممنونم نظرتو گفتی،،میدونی گلم حس میکنم

چون خیال خودش میخواد راحت باشه منو انگار همش میخواد

حالت زندونی بکنه،،اخه این چه مدل دوست داشتنی

هست،،یا شایدم محیط کوچیک هست واسه حرف مردم

بازم نمیدونم،،

نمیدونم واقعا ممنونم نظرتو گفتی،،میدونی گلم حس میکنمچون خیال خودش میخواد راحت باشه منو انگار همش میخ ...

عزیزمی ..نمیخواد دخترش دوباره ضربه بخوره همجنس خودش رو بهتر میشناسه ..بهتره بری کلاس ورزشی وکلاس هنری ثبت نام کنید تا روحبت رو دوباره بازیابی کنی.و هر چند وقتی برای پدرت کادو بخری تا مهرش بهت بیشتر بشه

تویی که میبینی نوشتم متاهل و متعهد بازم درخواست میدی .بیغیرتی همین؛ ناموس سرت نمیشه اگر سرت میشد به زنهای متاهل درخواست نمیدادی.حتما برو تو دستشویی و عمیق به سوراخ توش و محتویاتش نگاه کن .چون همون چیزیه که تو مغزتع ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

مممنونم عزیزم❤️

عززیزمی ❤️🌷

یعنی حس میکنی دوست داشتنش کمه؟

نه اتفاقا زیاده اما تو با اینکه براش هدیه بخری بیشتر باعث شود بهت نزدیکتر بشه حال دلت رو بفهمه .مثل دوتا رفیق شید برای هم

نه اتفاقا زیاده اما تو با اینکه براش هدیه بخری بیشتر باعث شود بهت نزدیکتر بشه حال دلت رو بفهمه .مثل ...

اوهوم راست میگی ولی نزدیک شدن بش سخته

😊کلا همش بیشتر لج دارم یا گریه ام میگیره