بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همون روزی که رفته بود پیش دعا نویس بعدش گوشیشو دزدیدن
یک فرداش شوهرش پاش با دستگاه سنگ بر برید نزدیک بود قطع بشه،یک هفته بعدش شوهرش خورد زمین ۴ تا دنده ازش شکست، بعدشم تصادف کردن با ماشین ۸۰ میلیون خسارت ماشین شد،انداختشون دور همه چیز برگشت به روال عادی
باسلام بحث دعا و دعانویسی و طلسم مباحث کاملا سنگین و عقلی هست .این دعاها و طلسمات اثرات وضعی بسیار سنگینی روی افراد میگذاره که مردم از اون بی اطلاع هستن و اصلا جای مطرح کردن این چیزها در محیط پابلیک نیست
همینقدر میگم که این اتفاقات کاملا مرتبط با دعا هستن .
نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن .../ کامنتهای ما شعور مارو به نمایش میگذارن . سعی کنیم با شعور به نظر بیایم .اینکه سالها عقده و خشم فروخورده در ما تلمبار شده مشکل ماست ....
سلام اره خودم متوجه شدم چون همچین چیزی برام اتفاق نیوفتاده اصلادعاهارم دور ریختم.. دیگه خدا خودش کمک ...
هیچ وقت سعی نکنید که از راه مینبر نتیجه بگیرید
که این میانبر ته دره هست .افراد دعا نویس چند خصلت اصلی دارند :
اکثرا چهره کریه دارند
فرزندانشون در سن کم میمیرند
چند زنه هستن
زندگیشون برکت نداره
مال کمی دارن
هیز بودن
به مرگ بد مردن
از خصوصیات اونهاست
نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن .../ کامنتهای ما شعور مارو به نمایش میگذارن . سعی کنیم با شعور به نظر بیایم .اینکه سالها عقده و خشم فروخورده در ما تلمبار شده مشکل ماست ....
این طرف ک من رفتم زن بود😀خیلیم توقعش بالا بود و پر طرفدارم هستالبته خودم اشتباه کردم رفتم پیشش
فرقی نمیکنه زن و مرد
برخی تز اینها موکل دارند و میتونن زندگی طرف رو مو به مو بگن .حتی توانایی دارن که نتیجه یک بازی رو رقم بزنند .یا جدایی بین یک زوج براحتی آب خوردن
اما این مسیر سراسر نکبت هست و تهش فقط عذاب هست که بهش میرسن
بسته به روح افراد و درونشان و نیت هاشون این دعاها به برخی سازگاری داره و برخی نه.
خوشحال باشید بشما سازگار نبوده
چشم زخم از نزدیکان آدم حتی پدر و مادر روی انسان ایجاد میشه و اثر وصعی داره .یچیزی هست که ووقعیت مطلقه
رزق و روزیم به تلاشه و سعی
مهربانی با مردم و خوشرفتاری با مشتری .
حالا چرا دعا؟؟؟