2777
2789
عنوان

شوهره ولخرج

990 بازدید | 84 پست

دیگه کاملا رو اعصابمه.

چی کار کنم از دستش؟ میگه پول خرج نکنم نمیتونم باید خرج کنم.

چیزای معمولی هم نمیخره حتما بابد جنسش عالی باشه .پیتزا میخره گرونترینشو انتخاب میکنه.رستوران میبره گرونترین جا میبره.

امروز کلی بحثمون شد من گفتم این ماه کمتر خرج کنم چون میخواستم یکم پول بزارم کنار چیزی بخرم.همین امروز رفته واسه پسرمون یه لباس ست گرفته ۷ تومن😑

یعنی از بس عصبی شدم سردرد گرفتم بخدا.

نیاین بگین خیلی خوبه و فلان مرده خسیس بده.

مرده ولخرح همونقدر عذاب میده ادمو که مرده خسیس میده.

واقعا نمیدونم چطور جلوشو بگیرم😭

یاشاسین آذربایجان💓✌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای اسی چقدر شوهرت مثل شوهر منه🤧😬🙄منم خیلی عصبیم حتی چندبار تاپیک زدم همه حمله ور شدن بهم که خوشی زده زیر دلت و.... فلان شوهر منم تا پول میاد دستش میگه بریم رستوران قرار بود این ماه مثلاً پولامونو جمع کنیم رید تو همه چی

وای اسی چقدر شوهرت مثل شوهر کنه🤧😬🙄منم خیلی عصبیم حتی چندبار تاپیک زدم همه حمله ور شدن بهم که خوشی ...

اینه ها یه نفر همینو واسم نوشت.

الان تو فقط منو درک میکنی .اونای دیگه اینجور فکر میکنن.

نمیدونن چقدر ادم عصبی میشه

یاشاسین آذربایجان💓✌

ادم یه پس اندازی میزاره کنار روش حساب باز میکنه .بعد یهو اقا میاد اینقدر خرج میکنه که دستش خالی میشه اخزسر میاد اون پس انداز رو هم خرج میکنه🫤خیلی بده واقعا ازارم میده این کارش😞

یاشاسین آذربایجان💓✌

ولخرجی عالیه اما نه اینکه دگه پس اندازنکنی تعادل بایدباشه مثلا لباس ۷تومنی میخری حداقل ۷۰توکارتت باشه درصورت نیازلنگ نمونی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اینه ها یه نفر همینو واسم نوشت.الان تو فقط منو درک میکنی .اونای دیگه اینجور فکر میکنن.نمیدونن چقدر ا ...

اوم حق داری بخدا منم خیلی اعصابم سگی میشه از این رفتاراش بخدا این ماه دوهفته پشت سر هم رفتیم رستوران چرا چون آقا دلش رستوران میخاد خراب شع همه رستورانا الهی یکی اومده بود نوشته بود چی با دخترای دیگه بره خوبه برو حالشو ببر باباااا چه حالی وقتی تا خرخره تو قرضی وام قسط هزارتا بدبختی داریم ماشین زیرپامون نیست این خونه هم به لطف و کرم من خریدیم بس که جلوشو گرفتم نزاشتم هرشب بره رستوران وگرنه الان این خونه ایم که سقفش بالاسرمونه نداشتیم

ولشون کن اینا شوهر نکردن بدونن ما چی میگیم یا اوناییکه میگن برو باهاش خوش بگذرون و... خودشون تا خرخر ...

دقیقا.خیلی اعصابم خرد میشه.ادم کلا از اینده ناامید میشه.

امروز خیلی فشار عصبی کشیدم اومدم اینجا درددل کنم ولی بعضیا واقعا درک نمیکنن

یاشاسین آذربایجان💓✌

ادم یه پس اندازی میزاره کنار روش حساب باز میکنه .بعد یهو اقا میاد اینقدر خرج میکنه که دستش خالی میشه ...

من قبلاً شاغل بودم باز اگه کم میاوردیم حقوق بخور نمیر من بود الان بخاطر عمل بینیم از کارم اومدم بیرون شاغل نیستم میگم نکن اینجوری فردا کم آوردیم چه خاکی تو سرمون بریزیم آخه