2777
2789
عنوان

عدم شرکت وکیل

28 بازدید | 7 پست

برا یه پرونده ای وکیل گرفتم،بهم گفته بود لازم نیس تو شرکت کنی خودم میرم،بعد نرفته شرکت نکرده یه لایحه داده فقط،گفته پرونده مهمتری داشتم اون روز..

بنظرتون چیکار کنم خب اگه قرار بود فقط یه لایحه بده که خودم شکایت میکردم و شرکت میکردم تو جلسه حداقل میفهمیدم قاضی چی میگه.. چرا ۲۰ میلیون پول وکیل بدم پس.

بنظرتون چیکار کنم با وکیلم؟شما بودید چیکار میکردید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برو کانون وکلا ازش شکایت کن

میتونم بخاطر این کار ازش شکایت کنم؟اخه میگه این ماهی دستمون زیاد بجایی بند نیس لایحه دادم بهتره!چون ممکنه توی صحبت حضوری بعضی چیزا رو یادم بره بگم ولی اینجوری تمام ماده های قانونی رو دقیق کامل نوشتم و فرستادم! یه مشت چرت و پرت تحویلم داد...

بعدشم یه پرونده دیگه هم دادم اقدام کرده میترسم چیزی بگم اون پرونده رو لج کنه خراب کنه برام 😭😭😭 زمان هم ندارم وکیلم عوض کنم.

چرا مردم اینقدر دزد و حروم خور شدن

میتونم بخاطر این کار ازش شکایت کنم؟اخه میگه این ماهی دستمون زیاد بجایی بند نیس لایحه دادم بهتره!چون ...

این چ حرف چرتی بود زده؟؟ینی چی یادم میره؟ اگه انقد ضعف داره چرا وکیل شده؟ ،جلسه اول دادگاهت بود؟

این چ حرف چرتی بود زده؟؟ینی چی یادم میره؟ اگه انقد ضعف داره چرا وکیل شده؟ ،جلسه اول دادگاهت بود؟

اره ولی فک میکنم دیگه دستم به جایی بند نباشه و رد بشه شکایتم 😔😔😔

اره ولی فک میکنم دیگه دستم به جایی بند نباشه و رد بشه شکایتم 😔😔😔

نه اونجوریا هم نیس حالا فعلا ک لایحه داده باید منتظر جواب باشی هنوز برا جبران وقت هست رأی بدوی درسته مهمه ولی تعیین کننده نهایی رأی تجدیدنظر هست اگه دیدی برا بدوی نتیجه نگرفتی موقع اعتراض یه وکیل قوی بگیر ک ازت دفاع کنه ولی بزار برا پرونده بعدیت یه نصیحت بهت بکنم حتما جلسه اول خودت حاضر شو و قبلش با وکیلت مشورت کن ک چیا باید بگی اظهارات خودت تو جلسه اول خیلی مهم و تاثیرگذاره