2821
2789
عنوان

عمل مگس پران

29 بازدید | 8 پست

سلام به همگی

کسی دکتری هرکجای ایران سراغ داره که مگسپران رو عمل و درمان بکنه؟ طب سنتی و اینها امتحان کردم جواب نداده فقط متخصص چشم معرفی کنید لطفا. و اگر خودتون تجربه مگسپران و عملش رو داشتید هم به اشتراک بگذارید. من ۱۹ سالمه و توپ به چشمم خورده. خیلی چیز اعصاب خرد کنی هست و برعکس چیزی که ۶ تا دکتر چشمی که رفتم گفتند اصلا نمیشه باهاش کنار اومد. میگن عمل نمیکنند چون ریسک و عوارض داره... ولی الان یکسال میگذره و من هیچ بهبودی پیدا نکردم فقط دنبال یه دکتر مطمئن میگردم که بتونه عمل کنه من رو 😢🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم ولی عادت کردم دکتر من که گفت درمان نداره

من همیشه میبینمشون آخه نمیفهمم چجوری باید یه چیزی که همیشه جلوی دیدت تکون میخوره عادت کنی 😶😔

برای شما چجوری اتفاق افتاد؟

من همیشه میبینمشون آخه نمیفهمم چجوری باید یه چیزی که همیشه جلوی دیدت تکون میخوره عادت کنی 😶😔برای ش ...

ی دفعه ای خود به خود ،شبیه یک تار موی ضخیم که تو هم تابیده ولی من عادت کردم نمیبینمش

ی دفعه ای خود به خود ،شبیه یک تار موی ضخیم که تو هم تابیده ولی من عادت کردم نمیبینمش

یعنی یه دونه اس کلا؟ یا چندتاس میتونی بشماری؟ ازمن انقدر زیاده اصن نمیتونم بشمارم ولی از منم شبیه تارموئه بیشتر البته یه چندتا دایره کوچیک توپر هم دارم گاهی اوقات میبینمشون خیلی آزاردهنده اس واقعا

تازه اینجور که سرچ کردم خیلیا تو دنیا براشون اتفاق میفته و نمیتونن باهاش کنار بیان زندگیشون رو مختل کرده و مسخره اس تا الان براش راه درمان امن و بدون عوارضی پیدا نکردن. میدونم چشم خیلی حساسه ولی انقدر تکنولوژی پیشرفت نکرده که بتونن درمان قطعی واسش پیدا کنن؟

2828
2791
2779
2792