2777
2789
عنوان

نینی یار چشمت روشن

359 بازدید | 27 پست

این مردک بی ناموس مزاحمت ایجاد میکنه تاپیک زدم برا اقدام بارداری درخواست داده الان دیدم از سارا بپرس گفته اقاس

من ک درخواستش رو قبول نکردم ولی پیگیری کنید

❌نر بی شرف خواهر...مادر..... درخواست ارسال نکن❌ هرچی مودبانه نوشتم درخواست ارسال نکنید فایده نداشت دیگه اینجور نوشتم حداقل غیرت نداشتشون رو یکم بیدار کنم وگرنه کاربر مودبی ام

@مذکور

❌نر بی شرف خواهر...مادر..... درخواست ارسال نکن❌ هرچی مودبانه نوشتم درخواست ارسال نکنید فایده نداشت دیگه اینجور نوشتم حداقل غیرت نداشتشون رو یکم بیدار کنم وگرنه کاربر مودبی ام

نی نی یار به این چیزها رسیدگی نمیکنه با بعضی چیزها مشکل داره 😒

لطفا تگش میکنید من نمیتونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی یار به این چیزها رسیدگی نمیکنه با بعضی چیزها مشکل داره 😒

بقیه چیزا رو خوب رسیدگی میکنه ولی عواملی ک امنیت سایت رو مختل کردن رو زیر سیبیلی رد میکنن

@مذکور

سلام

چند وقتی هست که سایت اشکال پیدا کرده.

کاربرهای جدید نه تگ میشن نه میشه اسمشون رو جست و جو کرد.

🟡 خیلی تاپیک ها رو داره لایک می کنه.

🔴 امروز هم چند نفر رو دیدم می گفتن بهشون درخواست دوستی داده.

https://www.ninisite.com/user/discussion/caad23df-db02-42c1-8b2d-51d4fca2f61e/مذکور

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

با اون مردا کاری ندارماما شما چرا اینجورید من صد نفر درخواست دادن اما حتی ردشونم نمیکنم چون برام مهم ...

لیست دوستی رو برات بفرستم سرسام میگیری مگه من گفتم قبول کردم من حتی اونا ک کاربری خانم هستن هم قبول نمیکنم اینقدر حس نا امنی بهم داد ک تاپیکم رو حذف کردم لطفا پیکمی نباشید

@niniyar

ممنون قشنگم

با اون مردا کاری ندارماما شما چرا اینجورید من صد نفر درخواست دادن اما حتی ردشونم نمیکنم چون برام مهم ...

اینا خودشون رو زن جا میزنن

مردی که معلوم باشه مرده فرق میکنه

‏شادی را به گور خواهند برد ‏آنان که رنج را در ما آفریدند : )

سلامچند وقتی هست که سایت اشکال پیدا کرده.کاربرهای جدید نه تگ میشن نه میشه اسمشون رو جست و جو کرد.🟡 ...

بخدا اینقدر حس بد گرفتم تاپیکم پاک کردم مگه اینجا سایت بارداری نیست با عرض معذرت این نره خر چی میخواد تو سایت

لیست دوستی رو برات بفرستم سرسام میگیری مگه من گفتم قبول کردم من حتی اونا ک کاربری خانم هستن هم قبول ...

میگم حس چغلی میدین اونایی که میرن به ناظم میگن

ول کن بابا اهمیت نده

بحث بحث تعداد نیست خانوم موضوعو متوجه نشدی!

پیک می چه ربطی داشت اخه😂

🌸🌸🌸

اینا خودشون رو زن جا میزننمردی که معلوم باشه مرده فرق میکنه

اتفاقا پروفایلشم ی خانومه قشنگ زن نماس

حالا شما انقدر اذیت میشید نکنه نگران از بین رفتن آبروی نداشته ی این اقایونید؟ حقشونه گه جار زده بشه

کاربر از سال ۹۵. اقایون مادر jj درخواست ندید