2777
2789
عنوان

نینی یار چشمت روشن

247 بازدید | 27 پست

این مردک بی ناموس مزاحمت ایجاد میکنه تاپیک زدم برا اقدام بارداری درخواست داده الان دیدم از سارا بپرس گفته اقاس

من ک درخواستش رو قبول نکردم ولی پیگیری کنید

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نی نی یار به این چیزها رسیدگی نمیکنه با بعضی چیزها مشکل داره 😒

بقیه چیزا رو خوب رسیدگی میکنه ولی عواملی ک امنیت سایت رو مختل کردن رو زیر سیبیلی رد میکنن

@مذکور

سلام

چند وقتی هست که سایت اشکال پیدا کرده.

کاربرهای جدید نه تگ میشن نه میشه اسمشون رو جست و جو کرد.

🟡 خیلی تاپیک ها رو داره لایک می کنه.

🔴 امروز هم چند نفر رو دیدم می گفتن بهشون درخواست دوستی داده.

https://www.ninisite.com/user/discussion/caad23df-db02-42c1-8b2d-51d4fca2f61e/مذکور

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

با اون مردا کاری ندارماما شما چرا اینجورید من صد نفر درخواست دادن اما حتی ردشونم نمیکنم چون برام مهم ...

لیست دوستی رو برات بفرستم سرسام میگیری مگه من گفتم قبول کردم من حتی اونا ک کاربری خانم هستن هم قبول نمیکنم اینقدر حس نا امنی بهم داد ک تاپیکم رو حذف کردم لطفا پیکمی نباشید

با اون مردا کاری ندارماما شما چرا اینجورید من صد نفر درخواست دادن اما حتی ردشونم نمیکنم چون برام مهم ...

اینا خودشون رو زن جا میزنن

مردی که معلوم باشه مرده فرق میکنه

گــذر کــن از هــــرچــه گــذر کــرد ز تـــــو ...💫

سلامچند وقتی هست که سایت اشکال پیدا کرده.کاربرهای جدید نه تگ میشن نه میشه اسمشون رو جست و جو کرد.🟡 ...

بخدا اینقدر حس بد گرفتم تاپیکم پاک کردم مگه اینجا سایت بارداری نیست با عرض معذرت این نره خر چی میخواد تو سایت

لیست دوستی رو برات بفرستم سرسام میگیری مگه من گفتم قبول کردم من حتی اونا ک کاربری خانم هستن هم قبول ...

میگم حس چغلی میدین اونایی که میرن به ناظم میگن

ول کن بابا اهمیت نده

بحث بحث تعداد نیست خانوم موضوعو متوجه نشدی!

پیک می چه ربطی داشت اخه😂

🌸🌸🌸

حالا شما انقدر اذیت میشید نکنه نگران از بین رفتن آبروی نداشته ی این اقایونید؟ حقشونه گه جار زده بشه

کاربر از سال ۹۵. لطفا فقط آقایونی که تا حالا صدبار خودشون رو انگشت کردن درخواست بدن🌷