2777
2789
عنوان

دعا کنید

73 بازدید | 3 پست

سلام دوستان

امشب شب شهادت ابولفظله،تورو ب حق همین ابولفظل قسمتون میدم برا داداشم دعا کنید حالمون خیلی بده خیلی بیقراریم داداشم خیلی جوونه ۲۴ سالشه😭

بهش احتمال سرطان دادن زبونم لال،تا امشب جواب ازمایش میاد دعا کنید برامون تورو ب حق امام حسین چیزیش نباشه😭😭

صلوات فرستادم.

امام مهدی (عج) در نامه ای به شیخ مفید فرمودند:
"ما هرگز در سرپرستی و رسیدگی به امور شما کوتاهی نمیکنیم و یاد شما را از خاطر نمیبریم، و اگر عنایات و توجهات ما نبود، مصائب و حوادث زندگی، شما را در بر می گرفت و دشمنان، شما را از بین می بردند".
امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويد.
امام امير المؤمنينعليه السلام به رُمَيْله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم.
مشارق الانوار، ص 452؛ مكيالالمكارم، ج 1، ص 163.
امام صادق علیه السّلام فرمود:
به خدا سوگند من نسبت به شما از خود شما مهربانترم.
بحار الانوار، ج47، ص 78.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکس نوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام مهدي(عج) مانند جد بزرگوارشان امام علی (علیه السلام)، برایمان دعا میکنند و بر دعاهاي ما «آمين» ميگويند. امام امير المؤمنين عليه السلام به رميله ميفرمايد: اي رميله! هيچ مؤمني نيست كه بيمار شود، مگر اينكه به مرض او مريض ميشويم، و اندوهگين نشود مؤمني، مگر اينكه به خاطر اندوه او، اندوهگين گرديم، و دعايي نكند مگر اينكه براي او آمين گوييم، و ساكت نماند مگر اينكه برايش دعا كنيم. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت. من با خدا و امام زمان عهد کردم که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت و به خاطر همین عهدم به این سایت اومدم.

عزیزم برای برادرتون حمد خوندم و ۲۰۰صلوات می فرستم ان شاالله توکل برخدا جواب آزمایش خوب میشه

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com