2777
2789
عنوان

شوهر استرسی

129 بازدید | 28 پست

سلام بچه ها

شوهر من به شدت استرسی هست و خیلییییی فکر میکنه یعنی فکر منفی بعد جالب اینجاست که منم لنگه خودشم🙄 و همسرم هم اینجوریه که وقتی استرس میگیره یا یه مشکلی پیش میاد رابطه و اینا دیگه کلا کنسل.

همش دوست داشتم چون خودمم استرسی هستم همسرم آروم و بیخیال باشه که بتونه منو خنثی کنه ولی خب....

از آینده خیلی میترسم که چجوری باید مشکلاتمون رو هندل کنیم🫠

خیلی ها همین هستن

❤ غسل در اشک زدم که اهل طریقت گوئند ، پاک شو پس دیده بر آن پاک انداز ، ( وقتی پاک نباشی چشمهات ، بدنت ، فکرت ، زبانت ، چه جوری می خوای به رخ زیبای پسر فاطمه امام مهدی نظر کنی ) واجنودک احنه الوفاء یا صاحب الامر یا مهدی❤ ، ما سربازان باوفای تو هستیم ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه گلدون بزار توی خونه بهش مسئولیت بده آب بده بهش

براش اسم انتخاب کنید مراقبش باشید

شبا قبل خواب با همدیگه مدیتیشن کنید

با هم نقاشی بکشید با هم اواز بخونید با هم برقصید

همدیگه رو نقاشی کنید یا یه چیز ذهنی بکشید و بعد تابلوهارو جا به جا کنید بهش یه چیزی اضافه کنید . انقدر جا به جا و رنگ کنید تا اثر کامل بشه.

ایده دیگری ندارم

درست نمیشه غصه بخور

زندگی مدارا با این موجودات سخته و طاقت فرسا زجراور بسختی میشه کنار بیای تحمل کنی

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

یه گلدون بزار توی خونه بهش مسئولیت بده آب بده بهش براش اسم انتخاب کنید مراقبش باشیدشبا قبل خواب با ه ...

بخدا ک هیچ مردی قبول نمیکنه🤣

دخترکی شاد در من میزیست🥹...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید🦋...خیال پرواز داشت😍... و آرزوی رهایی...پر از غصه شد🥲...از رویاهایش دست کشید🙂...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد💔...پولک بالهایش ریخت... پرپر شد...