2777
2789
عنوان

کات کردیم

75 بازدید | 10 پست

سلام خانوما من توی رابطه جدی بودم پنج سال(خانواده ها کاملا خبر داشتن و قرار بود ازدواج کنیم سال آینده) یکسال اخیر باهم یکم اختلاف داشتم دوبار خیانت کرده بود من بخشیدم چون رابطمون خیلی خیلی خوب بود کاملا ایده آل بود چند روز پیش دیدم توی ری پست های اینستاش اشتباهی عکس به دختر خارجی رو ری پست کرده رفتم توی پیج دختره دیدم عکسای خیلییی بدی گذاشته بود خلاصه من اول نمیخواستم بروش بیارم ولی نتونستم تحمل کنم بهش گفتم و هی میگفت آبروم رفته اگه کسی دیده باشه منم ناراحت بودم سرد برخورد میکردم هی میگفت جدی الان اینطور رفتار میکنم منم عصبی شدم گفتم جداشیم بلاکش کردم روز بعد انبلاک کردم زنگ زدم بهش به یه بهونه ای ولی اون اصلا زنگ نزد یک هفته گذشته دیشب زنگ زدم صحبت کنیم راجبش گفت که رابطه ما دیگه قابل درست شدن نیست و تو بخاطر این عکس نرفتی هزار تا دلیل داشت که البته درسته دلیل اصلیش این بود که توی دعواها و وقتایی که اشتباه کرده بود گردن نمیگرفت و منو مقصر میکرد خلاصه گفت که الآنم بهم برگردیم دو ماه دیگه دوباره بلاکم میکنی میری و گفت که رودررو نمیاد حرف بزنیم و فکرکنم دیگه نخواد رابطه رو ادامه بده

حیف ۵ سال زندگی یه هفتس دارم گریه میکنم اصلا نجنگید برای نگه داشتنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا از اولشم جدی نبوده،بعدشم تو خودت باعث اینا شدی که دوبار خیانتشو بخشیدی فکر کرده خبریه.واسه خط ق ...

آخه چیزای کوچیک قابل بخشش بودن رابطه جنسی با عاطفی نبود

وقتی نمیخوادت چرا هی باهاش ادامه میدی دوبار خیانت کرده موندی الانم که اینجوری بعد ۱۰ سال میگی حیف ده ...

اخه خیلییییی دوسم داشت جوری که همه حسودیشون میشد به رابطمون انقدر قربون صدقم میرفت کدام بهم زنگ میزد سوپرایزم میکرد یعنی فکر کن پنج سالل مثل روز اول بودیم قربون صدقه هم میرفتیم بهترین دوستای هم بودیم تو هر شرایطی که فکرشو بکنی کنارم بود درکم میکرد چرا اینطوری شد

اخه خیلییییی دوسم داشت جوری که همه حسودیشون میشد به رابطمون انقدر قربون صدقم میرفت کدام بهم زنگ میزد ...

عزیزم فیلم بوده وگرنه من موندم ایشون چطوری ۵ سالو راحت کنار گذاشت داره میگه برگردی باز ایشون به خیانتش ادامه میدی و باز شما کات میکنی یعنی نمیخواد بخاطره اینکه دلت نشکنه اشتباهاتشو اصلاح کنه ... یعنی برگردی باید اینو در نظر بگیری این اقارو با همین خصوصیات قبول کردی