2777
2789
عنوان

خانوما کمک 😭

25 بازدید | 8 پست

پریشب یه آب زرد رو کابسنت بود اولش شک کردم که گربه ادرار کرده باشه چون در باز مونده بود ولی امروز صبح که از خواب پا شدم دیدم جای پای یه گربه کوچولو رو کابینت هست بازم لکه های بزرگ زرد رنگ 😭 به نظرتون کابینت رو بشورم یا پاک کنم با آب کافیه خیلی چندشم میشه همش حس میکنم میکروب میگیریم میمیریم دیگه تا حالا گربه نیومده بود خونه الان درخت داریم تو حیاط راحت رفت و آمد میکنه توری کنار رفته و اومده بود خونه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اَییییی

با دستکش و دستمال تمیز کن

جفتشو بنداز بیرون

بعد با مایع ضدعفونی کننده تی بکش گربه رو ببرید ی جای دور رها کنید

پس چرا میگن گربه فقط تو خاک دسشوییمیکنه

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

اَیییییبا دستکش و دستمال تمیز کنجفتشو بنداز بیرونبعد با مایع ضدعفونی کننده تی بکش گربه رو ببرید ی جا ...

رو کابینت نمیتونم طی بکشم که زمین بود میتونستم بشورم ولی خاک تو سرش رفته رو کابینت. نمیدونم والا منم اولین باره میبینم گربه رو کابینت ادرار میکنه🤧

رو کابینت نمیتونم طی بکشم که زمین بود میتونستم بشورم ولی خاک تو سرش رفته رو کابینت. نمیدونم والا منم ...

اونجایی ک گفتی جای پاهاشه تی بکش

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️