2777
2789

دکتر محید نادری سریعا تاپیکتو پاک کن فردا خواستی بری خواستگاری دختر خانم اسمتو زد تو مجازی از نینی سایت سر درنیاره که اون موقع کلاهت پس معرکست

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر مجید مادری معلم میباشم. راستش سایت پر از تبلیغ است و به راحتی نمیتوان فضا را شناخت. اگر ناخواست ...

باز خوبه بعد شش ماه پس از عضویت و فعالیت و تحصیلات دکتری متوجه شدید این چه سایتیه،ما راحتیم نیاز به عذرخواهی نیست

دکتر مجید مادری معلم میباشم. راستش سایت پر از تبلیغ است و به راحتی نمیتوان فضا را شناخت. اگر ناخواست ...

زبان مادریت چیه که فارسی نمیتونی راحت صحبت بکنی؟

معلم هم هستی با همین طرز بیان؟

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

بیشتر فک کردم تو سایت همسریابی مشخصات دادی دکتر معلم خخخخ

با سلام خاص.

عذرخواهی کردم قبلاً و مجدد عذرخواهی مینمایم واقعیت آن است این فضا را ( بدلیل تبلیغات مزاحم و بیش از حد) نتوانستم خوب بشناسم. ضمنا نگارش شما نشانگر شأن، شخصیت، دانش،اندیشه و بیانگر نجابت و اصالت شماست.برایتان ضمن احترام آرزوی بهروزی و شادکامی و موفقیت روزافزون دارم.

همواره شاد باشید.

باز خوبه بعد شش ماه پس از عضویت و فعالیت و تحصیلات دکتری متوجه شدید این چه سایتیه،ما راحتیم نیاز به ...

با سلام مجدد. بزرگزاده و بزرگمهر. حقیقت آنست که من تنها ( نهایت) نیم ساعت در این فضا فعال بوده ام.

با احترام بس فراگیر

زبان مادریت چیه که فارسی نمیتونی راحت صحبت بکنی؟معلم هم هستی با همین طرز بیان؟

با سلام مکرر.

اگر یک واحد در ارتباط با زبان خوانده باشید به راحتی بدین سبک نوشتاری افتخار میفرمایید.

آری، زبان ابزاری است برای تفهیم و تفاهم ( گفت و شنود) اهم است نوشتار تبیین شود و مخاطب مفهومش شود.البته نخواندن هم هیچ گونه مشکلی ایجاب نمینماید.مهم انسانیت است و نه خواندن چند واحد درسی. همیشه و همه جا با خانواده محترم شاد باشید و سالم همچنین سربلند و پیروز.

با احترام: دکتر مجید نادری مدرس زبان انگلیسی.

زیاد سختش نکن فقط تایپک مربوط ب خانم ها نرو مشکلی نداره

اوکی سپاسمندم. نگارش شما حکایت از دانش، اندیشه و نجابت،اصالت خانوادگی شما دارد. همواره با خانواده بزرگوار خود شاد باشید و موفق.

به شخص و شخصیت شما احترام وافر میگذارم.

اوکی سپاسمندم. نگارش شما حکایت از دانش، اندیشه و نجابت،اصالت خانوادگی شما دارد. همواره با خانواده بز ...

منونم سلامت باشید 🙏🌻

هرچی دوس داری داخل ناشناسم بهم بگو برام کامنت کن لینکش داخل امضام هست

با سلام مکرر.اگر یک واحد در ارتباط با زبان خوانده باشید به راحتی بدین سبک نوشتاری افتخار میفرمایید.آ ...

اگه یکساعت توی جامعه حضور داشتی متوجه میشدی ، این نوع گفتار منسوخ شده وتفاوت زبان گفتار با نوشتار رو متوجه میشدی. هر چیزی جای خودش رو داره . من خیلی خیلی بیشتر از شما به زبان فارسی آشنایی دارم

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

اگه یکساعت توی جامعه حضور داشتی متوجه میشدی ، این نوع گفتار منسوخ شده وتفاوت زبان گفتار با نوشتار رو ...

با سلام.

من با شما هیچ سخنی نداشتم، خواهشمندم به احترام خانم های با سواد در این فضا سکوت فرمایید. توجه فرمائید برخی واژگان زمان نوشتار (شما که ادعای خیلی خیلی) باید با فاصله باشند همانند[( یک 1 ساعت) (می شدی ) جامعه از جمعه می آید و باید از واژه اجتماع استفاده فرمائید مانند سوشیال مدیا ، رسانههای اجتماعی، رسانه های جامعه ای اشتباه میباشد. تمایز گفتار و نوشتار همان تفاوت مصاحبه و مکاتبه است.من با شما صحبت نداشتم که بگویید این گفتار منسوخ شده است. بهتر بود می نوشتید (این نوشتار)

و ... . در انتها به احترام انسان های فرهیخته نوشتار را به پایان میرسانم زیرا آنها خود خوب میدانند من با شما حرفی نداشتم و این شما بودید توانایی سکوت را نداشتید.

برای شما و خانواده محترمتان آرزوی سعادت، سلامت و بهروزی و موفقیت دارم. من را ببخشید مجبور بودم از خودم دفاع کنم. زیرا سرچ بفرمایید دکتر مجید نادری معلم همه اطلاعات هویدا خواهد شد.