2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اولین دوزمو ۵ روز پیش زدم

من تحت نظر دکتر انجام میدم و برام اولیو دوز ۲.۵ زد

میتونم بگم اخرین وعده ای ک درست حسابی خوردم همون صبونه ای بود ک قبله تزریق خوردم

دو روزه اول که اصلا عه اصلا هیچییی نمیتونستم بخورم از روز سوم نهایتا روزی اندازه یه انگشت مرغ با یه تیکه میوه میتونم بخورم

اگر تزریق کردید اصراری ب خوردن نداشته باشید چون همشو بالا میارید

من اولین دوزمو ۵ روز پیش زدممن تحت نظر دکتر انجام میدم و برام اولیو دوز ۲.۵ زدمیتونم بگم اخرین وعده ...

خب امروز دومین دوزمو زدم بعده ۱۰ روز بخاطر تعطیل رسمی عقب افتاد

۴ کیلو و نیم کاهش وزن داشتم و تو ظاهرمم کاملا نشون داده میشه

دوباره همون دوز ۲.۵ رو زدم

مرسی که تجربه تو نوشتی الان چقدر کم کردی ؟ بعد از قطع آمپول اشتهات برگشت یا عادت کردی به کم خوری؟

ورزش هم کردی ؟ مشکلات گوارشی پیش نیومد؟

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

عزیزم عوارض آمپول های لاغری تا چند سال دیگه مشخص میشه من برای لاغری قرص آلجی مصرف کردم ساخته شده از جلبک سبز حتی تو دوران بارداری و شردهی هم میشه استفاده کرد اشتهای کاذب رو کاهش میده و کمک میکنه پرخوری و ریزهخواری رو کنار بره ترکیبات قدرتمند این قرص، متابولیسم بدن رو بالا میبره و چربیهای اصلی بدن رو میسوزونه. چون منظم کاهش وزن ایجاد میشه بازگشت وزنی نداره و تغییرات پایدار باقی میمونن. فقط مطمین باش که قرص اصل رو از جای مطمین بگیری
من از روبیکا سفارش دادم آیدی روبیکاشون اینه میتونی پیام بدی راهنماییت میکنن

@Saeedi_clinic

خب امروز دومین دوزمو زدم بعده ۱۰ روز بخاطر تعطیل رسمی عقب افتاد۴ کیلو و نیم کاهش وزن داشتم و تو ظاهر ...

سلام شما تو به ۱۰ روز ۴کیلو کمکردید؟

من الان یک هفته تزریق کردم هنوز خودمو وزننکردم و فردا دز دوم میزنم

ولی فک نکنم آنقدر زیاد کمکرده باشم

اشتهام هم دوروز اول کم بود و بعد طبیعی شده زیاد نمیتونم بخورم یعنی آمپولا اون ولع خوردن از من گرفت که من راضی هستم

الهی آن ده که آن به