2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم زیاد دیدم ولی متنفرم

جالب اینجاست،اکثر خانم هایی که زود ازدواج کردن، دخترشونو خیلی زود شوهر میدن ،یعنی این چرخه مسخره ادامه داره

دختر خاله مامانم، هنوز ۴۰ سالش نشده و نوه داره😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

منم زیاد دیدم ولی متنفرمجالب اینجاست،اکثر خانم هایی که زود ازدواج کردن، دخترشونو خیلی زود شوهر میدن ...

واقعا خودشون راضی نبودن چرا دخترشنو هم اجبار میکنن آخه

سلامتی و خوشبختی دخترم
واقعا خودشون راضی نبودن چرا دخترشنو هم اجبار میکنن آخه

نمیدونم

زندایی احمقم خیلی زود ازدواج کرد و همیشه ناراحته

از طرفی بزور میخواست دخترشو زود (۱۲ یا ۱۳ ساگی)شوهر بده که مامانم نذاشت. گفت اسم این بچه رو بیاری طلاقت میدیم

فکر کن طرف ناراضی بود ولی میخواست دخترشم بدبخت کنه

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

نمیدونمزندایی احمقم خیلی زود ازدواج کرد و همیشه ناراحتهاز طرفی بزور میخواست دخترشو زود (۱۲ یا ۱۳ ساگ ...

واقعا که خودش ناراحته دخترشو چرا میخواد بدبخت کنه

ولی واقعا آفرین به مادرت خیلی خوب دراومده جلوش

سلامتی و خوشبختی دخترم
واقعا که خودش ناراحته دخترشو چرا میخواد بدبخت کنهولی واقعا آفرین به مادرت خیلی خوب دراومده جلوش

اره دقیقا

همیشه به مامانم میگم تو تنها عمه ی به درد بخور دنیایی😂

کدوم استان هستین؟

ما لرستان

ولی زنداییم برای یه جای دیگست(بگم ممکنه بحث قومیتی و... پیش بیاد)

ما لرستانولی زنداییم برای یه جای دیگست(بگم ممکنه بحث قومیتی و... پیش بیاد)

واقعا مامانت شیر زن بوده

خیلی خوشحالم که اینقدر به دور اطرافیان توجه میکنید و مراقب هستین

عزیزم اجباری نیست هر چی صلاحه

سلامتی و خوشبختی دخترم
واقعا مامانت شیر زن بودهخیلی خوشحالم که اینقدر به دور اطرافیان توجه میکنید و مراقب هستین عزیزم اجبار ...

مرسی💖🫂