2777
2789
عنوان

قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 22 پست
بفهمن. شما باید درایت داشته باشی بگی چیزی نیست خودمون حلش میکنیم

مامان بابام انقد حساسن با چیزی نیس قانع نمیشن و بیشتر نگران میشن😣

💞و افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد💞

منم همین طور بودم چند بار با این که مقصر نبودم کوتاه اومدم .بعدش که اشتی میکردم  بهش توضیح میدادم و حرفمو میگفتم و متوجهش میکردم که کار و رفتار اون اشتباه بوده

الان ازدواج کردیم  اون هم الان یاد گرفته. ادمی که اصلا عذر خواهی نمیکرد الان اگه دعوا کنیم  هم اکثرا خودش عذر خواهی میکنه و کوتاه میاد و دقیقن بعد از اینکه من اروم شدم با زبون خوش باهمم میحرفیم و سنگامون رو وا میکنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان بابام انقد حساسن با چیزی نیس قانع نمیشن و بیشتر نگران میشن😣

عزیزم این بسته به سیاست شماست. زندگی خودتو باید خودت مدیریت کنی. استقلال داشته باش

قربون بودنت برم پسرم... 
منم همین طور بودم چند بار با این که مقصر نبودم کوتاه اومدم .بعدش که اشتی میکردم  بهش توضیح میدا ...

یعنی الان بهش درباره موضوع دعوا هیچی نگم؟

خب چی بگم پس؟

شوهرمنم اینطوریه میگه ک هضم حرفات برام سخته چن روز طول میکشه!!!

ما خیلی دیر دیر قهر میکنیم ولی سر یه موصوع خیییلی چرت یه هفته طول میکشه شمارو نمیدونم.ولی هیچوقت ب خانواده ها نگفتیم 

حتی نیم وجب به بهشت مونده باشه صدای خندت بیاد برمیگردم...🍀
ما خیلی دیر دیر قهر میکنیم ولی سر یه موصوع خیییلی چرت یه هفته طول میکشه شمارو نمیدونم.ولی هیچوقت ب خ ...

مام دیر ب دیر و موضوعات الکی

منم نمیگفتم تا پارسال ک طولانی شد و دیگه گفتم بهشون

نمیخوام تجربه پارسال تکرارشه

یعنی الان بهش درباره موضوع دعوا هیچی نگم؟ خب چی بگم پس؟

به نظر من یجوری اشتی کن  خودت زنگی پیامی چیزی بده و وقتی سرحال بود  بهش بگو که فقط واسه اینک دوسش داری بهش زنگ زدی و تقصیر اون بوده و با زبون خوش خرش کن دیگه

مردا کلا دوس دارن مرد سالاری کنن قبل از ازدواج هم زیاد پیش میاد مثلا میخان گربه رو دم حجله بکشن و تو حرفی نزن ولی بعد از ازدواج موش میشن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز