2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تایپ کردم نوشت تاپیک تعطیل شده اینجا میگم

عین گودزیلا سال هاست دارید حرص پوشش مردم رو میخورید گودزیلا هم به اندازه شما حرص و غصه میخورد تا الان مرده بود خیالت راحت حجاب دیگه شوهر کرد رفت روز به روز قراره بیشتر به بقیه مردم دنیا شبیه بشیم شما هم فقط میتونید دستتون رو ببرید بالا و بزنید تو سر خودتون

تمام شد! کاملا تمام شد! هیچوقت انقدر تمام نشده بود! نمیتوانید باور کنید تا چه حد تمام شده!

تایپ کردم نوشت تاپیک تعطیل شده اینجا میگم عین گودزیلا سال هاست دارید حرص پوشش مردم رو میخورید گودزیل ...

عزیزم اون بحث تموم شده تو الان چرافشارمیخوری؟

اصلا اگ حرفات درسته چرااومدی به من میگی🤣🤣🤣🤣

عزیزم اون بحث تموم شده تو الان چرافشارمیخوری؟ اصلا اگ حرفات درسته چرااومدی به من میگی🤣🤣🤣🤣

فشار رو تو داری میخوری که اومدی تو تاپیک هام شخم زدی تا یه چیزی پیدا کنی بزنیش تو سرم ولی موفق نشدی من همون لحظه که تاپیک ترکید در مورد همون موضوع اینجا کامنتمو گذاشتم عقده رو امثال تو که از زیبایی مردم میخوان بمیرن دارن شرط میبندم اگه ذره ای از زیبایی بهره مند بودی و اجازه داشتی تا فیهاخالدونت رو نشون مردم میدادی

تمام شد! کاملا تمام شد! هیچوقت انقدر تمام نشده بود! نمیتوانید باور کنید تا چه حد تمام شده!

فشار رو تو داری میخوری که اومدی تو تاپیک هام شخم زدی تا یه چیزی پیدا کنی بزنیش تو سرم ولی موفق نشدی ...

ادمی ک زیبا باشه لازم نیس لخت شه

یعنی میگی برای زیبایی لخت شدی؟

کسی سوخته ک بحث تموم شده اومده تاپیکم عقده اشو خالی میکنه

تو باید مغزتو عمل کنی کل تاپیکات اینه ک میخوای زیبا بشی

چرا فک میکنی لخت شی خوشگل میشی

ادم خوشگل با گونی ام خوشگله

احمق🤣🤣🤣