2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

جدیشون نگیر فقط

با همه سنگین باش جایی نرو که قدرتو ندونن

با آدمای خرافاتی معاشرت نداشته باش و حتی از کسایی که ظرفیت ندارن یا بد برداشت میکنن هیچوقت تعریف نکن (این ربطی نداشت ولی بعضیها کلا بدبین، توهمی و بی ظرفیت هستن حتی انرژی مثبت کلامی هم حسادت و چشم زخم برداشت میکنن اینا انقدر بدبختن که لیاقت تعریف هم ندارن چون خودشون سراسر انرژی منفی هستن)

مگه چه اتفاقی افتاده؟

کلا در مواردی ک مربوط به خودم باشه

مثلا امسال قرار بود ازدواج کنم خیلی مشکلات صد راه خانوادم قرار گرفت ک بخاطر شرایط مالی امسال خیلی بد گذشت

بعد میگن از شومی تو بود ک قرار بود ازدواج کنی

جدیشون نگیر فقط با همه سنگین باش جایی نرو که قدرتو ندوننبا آدمای خرافاتی معاشرت نداشته باش و حتی از ...

بله خب اهمیت نمیدونم سعی میکنم خودمو دوست داشته باشم با همه بدی یا خوبی هایی ک دارم ولی خب خیلی میگن هرچی خودمو میگیرم یباره سست میشم دیگه

همه میگن؟خودت قبول داری حرفشون رو؟نذار تلقین کنن بهت که هیچ جا جات نیس و اینها با این فکرها مبارزه ک ...

اره بهم میگن، خودم سعی میکنم از این چیزا دوری کنم ولی خب ی وقتایی خیلی به دلم میخوره و قبول میکنم یجورایی دیگ طاقت ندارم ووو

بله خب اهمیت نمیدونم سعی میکنم خودمو دوست داشته باشم با همه بدی یا خوبی هایی ک دارم ولی خب خیلی میگن ...

سعی کن مثل خودشون باشی سر هر اتفاقی کوچیک بگی از نحسیتون سرتون اومد

نشون بده بهت بر میخوره و مدام انرژی مثبتتو حفظ کنه

بالاخره درسته تاثیر میذاره رو آدم اما قوی بمونن تا همه یاد بگیرن بهت احترام بذارن🫶