باید دیروز میشدم نشدمماه پیش قرص اورژانسی خوردم یکم شروع شد و این ماه نشدمشوهرم با وجود کاندوم ماه ق ...
حالا اشکالی ندارد برای یه روز دیر شدن من تا سه چهار روز نمیشم چایی و زنجفیل بخور بعد پیاده روی کن آنقدر خوبه پیاده روی، من تا پیاده روی میکنم پریود میشم هربار هم که پریود میشم نیم ساعت پیاده روی میکنم خیلی خوبه
یا علی با دستان پر مهرت برایم آغوش پدریت را باز کن تا با خیالی آسوده جای گیرم در آغوشت جان دهم برای لحن پدارنه ات یا فاطمه الزهرا برایم مادری کن آنگونه که زینب و حسین حسن را با گلپر سرخ گون عشق مادرانه ات پرورش دادی مرا هم چون فرزندان خود دوست بدار و روزی من را هم از دیبای رنگین ات بفرست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینا ها عادی هس بعد شما پیشگیری داشتی من تازه با ده روز پریود نشدن باردار نبودم
یا علی با دستان پر مهرت برایم آغوش پدریت را باز کن تا با خیالی آسوده جای گیرم در آغوشت جان دهم برای لحن پدارنه ات یا فاطمه الزهرا برایم مادری کن آنگونه که زینب و حسین حسن را با گلپر سرخ گون عشق مادرانه ات پرورش دادی مرا هم چون فرزندان خود دوست بدار و روزی من را هم از دیبای رنگین ات بفرست