2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخ نقطه ضعفم همینه درست نمیشه که ۱۴ ساله ازدواج کردم زودرنجم

مهرطلبی؟

نه من دو سال اول اینجوری بودم دیگه دیدم ادامه بدم خودمم از بین میبرم و آقا بدتر دورتر میشه

رو خودت کار کن میتونی زودرنجی فقط به خودت و روح و روانت آسیب میزنه یادت باشه آدما مسؤل این نیستن چجوری باهامون رفتار کنن اما ما رو سلامت اعصاب و روانمون مسؤلیم که نزاریم رفتارهای آدما که معلوم نیست از چه قصدوقرضی هست بهمون آسیب بزنه با خودت مهربون باش لطفا وگرنه چند وقت دیگه افسرده میشی و با قرص مجبوری خودتو آروم کنی

مهرطلبی؟نه من دو سال اول اینجوری بودم دیگه دیدم ادامه بدم خودمم از بین میبرم و آقا بدتر دورتر میشه ر ...

می فهمم چی میگید الان حدود یه سال افسردگی دارم قرص می خورم سر همین رفتارای چرت و پرت بقیه حمله عصبی میاد خیلی سعی می کنم فکر نکنم اما وسواس فکری دارم خودبخود تو ذهنم تکرار میشن

مهرطلبی؟نه من دو سال اول اینجوری بودم دیگه دیدم ادامه بدم خودمم از بین میبرم و آقا بدتر دورتر میشه ر ...

چرا مسئولش نیستن؟؟

من مسئول اسیب زدن به تو هستم

من دل تورو شکستم من ناراحتت کردم

پس من مقصرم و مسئول این همه تنشم توی رابطه

چرا مسئولش نیستن؟؟من مسئول اسیب زدن به تو هستممن دل تورو شکستم من ناراحتت کردمپس من مقصرم و مسئول ای ...

چون وقیحن

چون انسانیت ندارن

چون مریضن

چون حال خوبتو نمیخوان

نمیتونن ببینن ازشون خوشبخت تری

کلا بنی آدم رو اعصاب یگدیگرن

چه بخواییم چه نخواییم

چرا مسئولش نیستن؟؟من مسئول اسیب زدن به تو هستممن دل تورو شکستم من ناراحتت کردمپس من مقصرم و مسئول ای ...

بحثمون بخاطر این بود که من میخوامیه کاری داشته باشم که دیگه به این چرت و پرتا فکر نکنم یعنی ذهنم مشغول باشه اما قبول نکرد می گه نمیخوام کار کنی

می دونم همیشه کوتاه میام ان شالله مرسی از دلداریتون

من بی اهمیتم بهش🤣بعد خودش خسته میشه میگه ببخشید🤣یه سری اینقدر غر زد یه لیوان اب بهش دادم گفتم نفس بگیر بعد غر بزن خودش مرد از خنده🤣

عکس پرو خودمم کاربری قبلیم تعلیق شد🥲

میدونم ولی هستنم مردایی ک ارومن و خونسرد همه جوره هواتو داشته باشن مردای روانی فقط زناشونو روان ...

مرد رو ول کن بابا من منظورم همه آدما هستن

تو این دوره که مرد جماعت باید اولویت آخرت باشه چون همشون شدن آلت سرگردان و خیانتکار

خدا نکنه بهشون وابسته باشی قشنگ تا پوست و استخوانت سیقل میکنن