2777
2789
عنوان

پسرداییم

121 بازدید | 17 پست

راستش به پسر داییم علاقه پیدا کردم اولاش فکر میکردم اینطور نیست اما الان میفهمم که شب و روزم شده فکر کردن بهش و اون بهم توجی نمیکنه و بهم میگه خواهر!💔

برو اما بدان او اندازه من دوستت نخواهد داشت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیخیالش شو اگه اونم بهت علاقه ای داشت یه چراغ سبزی نشون میداد حقتو سرکوب کن تا بعدا که ازدواج کرد شک ...

نمیتونم! هر لحظه هر ثانیه بهش فکر میکنم

منم از بچگی عاشق پسرخاله بودم هرجا بود میرفتم همش کنارش بودم. ولی بزرگتر ک شدیم یک روز بهم گفت تو مث خواهرم. وای شکستم . البته اون نمیدونه من دوستش دارم

هنوزم هردو مجردیم ولی دیگه خیلی اذیت نمیشم ازینکه نمیخوادم

خواهشا اعتراف هم نکن بهش چون فامیلین چشم تو چشم میشین با هم دیگه بلاخره و ممکنه بشینه همه جا بگه حرک ...

نه نمیتونم بهش اعتراف بکنم چون اگه بگم پخش میشه تو فامیل. زن داییم هم ازم متنفره💔

منم از بچگی عاشق پسرخاله بودم هرجا بود میرفتم همش کنارش بودم. ولی بزرگتر ک شدیم یک روز بهم گفت تو مث ...

منم اینطورم. فکر کنم از رفتارام فهمیده دوستش دارم چپ میره راست میره بهم میگه خواهر😭

منم اینطورم. فکر کنم از رفتارام فهمیده دوستش دارم چپ میره راست میره بهم میگه خواهر😭

تازگی میگه اینو؟ببین ب نظرم یه مدت ازش فاصله بگیرم

اگر توی جمع دیدی اصلا سمتش نرو. ببین اینجوری اگر اونم حسی داشته باشه خودشو نشون میده.

نه نمیتونم بهش اعتراف بکنم چون اگه بگم پخش میشه تو فامیل. زن داییم هم ازم متنفره💔

کار خوبی میکنی.

پس بهتره که حسی که داری و کم کم کمتر کنی بهش بیخیالش شو به عواقبش فکر کن و ببین اگه ازدواج کنی هم مادر پسر وقتی باهات اوکی نباشه زندگی خوبی نمیتونی داشته باشی. خودتو سرگرم کن باشگاه برو سرکار برو تایم خالی نزار برای خودت که بتونی به اون فکر کنی برای پیشرفت خودت وقت بزار با ادمهای جدید درست آشنا شو

:)     
تازگی میگه اینو؟ببین ب نظرم یه مدت ازش فاصله بگیرم اگر توی جمع دیدی اصلا سمتش نرو. ببین اینجوری اگر ...

آره. قبلا نمیگفت. الان هم هی تکرار میکنه هی میگه خواهر یه جوریم میگه انگار که میدونه

سعی میکنم نمیشه بخدا نمیشه.

میدونم عزیزم حق ام داری ولی یه عشق ممنوعس با کلی عواقب الان تموم بشه بهتر از اینه که بعدا با شرایط بدتری و تجربهای دردناک تری تموم بشه

:)