2777
2789
عنوان

خسته ام

96 بازدید | 12 پست

خیلی خسته ام نمیدونم چرا اینجا مینویسم ولی دلم میخواد فریادش بزنم صرفا واسه خودمه تاپیک

بُهت وقتیه که میفهمی هیچ راهی نداری به جز تغییر 🕊🌱  

سلام تنها نیستی دلم میخواد همین الان چندتا قرص خواب بخورم جوری بیهوش بشم برم اعماق خواب بلکه چندتا خواب خوب ببینم اونی که خودم خدا میدونیم ببینم بلکه یه کم احساس خوب پیدا کنم در همین حدم راضیم بعد که بیدار شدم برگردم به همین زندگی بی معنی الان ☹️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام تنها نیستی دلم میخواد همین الان چندتا قرص خواب بخورم جوری بیهوش بشم برم اعماق خواب بلکه چندتا خ ...

مقاومت میکنم در برابر خوابیدن تا زمانی که دیگه واقعا بیهوش میشم خیلی حسه بدیه چطوری بگم خستمه نمیدونم

مقاومت میکنم در برابر خوابیدن تا زمانی که دیگه واقعا بیهوش میشم خیلی حسه بدیه چطوری بگم خستمه نمیدون ...

بی خوابی مزمن میدونی چیه ؟زمان امتحانات تجربش کردم یکماه تایم خوابم میشد سه ساعت توی ۲۴ ساعت اونم نامنظم بعد از چند روز دیگه هیچ قهوه وچایی جواب نمیداد باید حتما قرص میخوردم تا برگردم حالت عادی وگرنه اسیب مغزی زیاد میشه حافظه کوناه مدت نابود

بی خوابی مزمن میدونی چیه ؟زمان امتحانات تجربش کردم یکماه تایم خوابم میشد سه ساعت توی ۲۴ ساعت اونم نا ...

هییی اون موقع شرایطت خیلی نخوش بوده 🫤

من که هیچی تو مواظب خودت بیشتر باش دختر

‏امیدوارم روزهایی وجود داشته باشه که قهوه مزه خوبی زیر زبونت بده، لیست آهنگهات باعث رقصیدنت بشن، غری ...

ممنونم واقعا نیاز دارم به یه روز خوب