2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 42 پست
آره عزیزم . قشنگ استراحت کن و نگران نباش . اگه هم الان میخای بخابی چند ساعتی راحت بخاب آب اینا نخور ...

ااره باید بخوابم. اما آب خوردم😂 اصا این چند روز تو فکرم و چیزایی ک دوست دارم بخورم کمتر میخورم میگم شاید خبریه رعایت کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ااره باید بخوابم. اما آب خوردم😂 اصا این چند روز تو فکرم و چیزایی ک دوست دارم بخورم کمتر میخورم می ...

عزیزم 🫂 بگردم ذوقتو منم ذوق کردم برات 😅 اشکال نداره چند ساعتی راحت استراحت کن بخاب . مطمئن باش وقتی بیدار شدی معجزه ی خدارو با مثبت شدنه بی بی چکت میبینی 💚😘

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

قبلا دلم بچه میخواست اما بخاطر شرایط روحیم جلوگیری میکردم الان خیلی دوست دارم چند ماهه ب طور جدی ا ...

خدا هیچوقت دیر نمیکنه عزیزدلم . مطمئن باش اگه تا الان نشده حتمن به صلاحت نبوده وگرنه خدا خیلی مهربونتر و بزرگتر ازین حرفاس ک بخاد بهمون ن بگه

اگه انقد منتظر و مشتاق بودی عزیزم مطمئن باش خدا ناامیدت نمیکنه 🫂

منم امیدم ب خداست از خودش خواستم دیگ هر جور صلاحه اما خب ادمیزاده ک چیزی ک دوست داره رو میخواد داشته باشه و نگرانه.. توکل ب خدا

عزیزم 🫂 بگردم ذوقتو منم ذوق کردم برات 😅 اشکال نداره چند ساعتی راحت استراحت کن بخاب . مطمئن باش وقت ...

عزیزی مهربون.... ای 😍... انشاءالله اگر بچه دوست داری نصیب خودت هم بشه... خدا از دهنت بشنوه عزیزم ممنونم

منم امیدم ب خداست از خودش خواستم دیگ هر جور صلاحه اما خب ادمیزاده ک چیزی ک دوست داره رو میخواد دا ...

میفهممت عزیزم و میدونم این شیرین ترین نگرانی و استرسه ی زنه . خدا خودش برات معجزه میکنه قربونت برو راحت استراحت کن 💚 امیدوارم بیدار شدی تاپیک بارداریت بزنی و منم ببینم و کلی برات ذوق کنم 😍

خدا هیچوقت دیر نمیکنه عزیزدلم . مطمئن باش اگه تا الان نشده حتمن به صلاحت نبوده وگرنه خدا خیلی مهربون ...

اینو شک ندارم اگر نشده حتما برام بد بوده تا خوب... حالاهم ب خودش سپردم منم تلاشمو میکنم😂

اینو شک ندارم اگر نشده حتما برام بد بوده تا خوب... حالاهم ب خودش سپردم منم تلاشمو میکنم😂

حتمن همینطوره عزیزم 😅 آفرین به تلاشت ادامه بده

همیشه میگن از تو حرکت از خدا برکت 😅

میفهممت عزیزم و میدونم این شیرین ترین نگرانی و استرسه ی زنه . خدا خودش برات معجزه میکنه قربونت برو ر ...

اره دقیقا . ممنون از محبتت عزیزم.. الهی همه از میوه شیرین بهره مند بشن🤲🏻