سحرآرام۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 54 عنوان بی بی چک 272 بازدید | 45 پست سلام دوستان... من چندروز تست میزدم هاله انداخت روز سوم هالش مشخصتر بود دیروز صبح یکی زدم خطا زد دیشب ساعت 2 اینا هم زدم هاله ای چیزی نیفتاد نمیدونم چرا.. 1405/04/02 | 05:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 10651 تست ساعت دو ک جواب نمیده وقتی صبح از خواب بیدار میشی باید بزنی برو آزمایش خیالت راحت شه معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
سحرآرام۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 54 به جای اینهمه بیبی زدن برو به آزمایش بده گلم استرس میگیرم بعدم نمیخوام الکی برم آز گفتم اول از تست مطمئن شم اگر دوخط افتاد خدا بخواد برم
سحرآرام۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 54 تست ساعت دو ک جواب نمیده وقتی صبح از خواب بیدار میشی باید بزنی برو آزمایش خیالت راحت شه والا من شنیدم ک 1و 2 شبم اشکال نداره من تا الان بیدار بودم میشه الان بزنم یا باید بخوابم بعدش؟
نخودی_سابق عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 9647 استرس میگیرم بعدم نمیخوام الکی برم آز گفتم اول از تست مطمئن شم اگر دوخط افتاد خدا بخواد برم استرس نداره که عزیزم همون وقت که اولین بار دیدی دو خط شده باید میرفتی ازمایش
سحرآرام۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 54 استرس نداره که عزیزم همون وقت که اولین بار دیدی دو خط شده باید میرفتی ازمایش خطش اول خیلی خیلی کمرنگ باید دقت میکردی بعد گذشت چند ساعت مشخص شد هاله اس
سحرآرام۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 54 استرس نداره که عزیزم همون وقت که اولین بار دیدی دو خط شده باید میرفتی ازمایش نمیدونم اصلا میترسم از ازمایش و اینک منفی باشه
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 10651 والا من شنیدم ک 1و 2 شبم اشکال نداره من تا الان بیدار بودم میشه الان بزنم یا باید بخوابم بعدش؟ الآنم فک نکنم جواب بده عزیزم چون بدن خاب نداشته و بیشترین دفع بخاطر چیزایی که خوردیه بخاطر همون یا خطا میده یا اشتباه میشه معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
سحرآرام۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 54 الآنم فک نکنم جواب بده عزیزم چون بدن خاب نداشته و بیشترین دفع بخاطر چیزایی که خوردیه بخاطر همون یا خ ... کی بزنم ینی بزارم فردا؟
سحرآرام۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 54 استرس نداره که عزیزم همون وقت که اولین بار دیدی دو خط شده باید میرفتی ازمایش ببنظرت ممکنه حامله باشم
سحرآرام۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 54 الآنم فک نکنم جواب بده عزیزم چون بدن خاب نداشته و بیشترین دفع بخاطر چیزایی که خوردیه بخاطر همون یا خ ... ینی ممکنه حامله باشم؟؟ اخه علائمم دارم
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 10651 کی بزنم ینی بزارم فردا؟ آره عزیزم . قشنگ استراحت کن و نگران نباش . اگه هم الان میخای بخابی چند ساعتی راحت بخاب آب اینا نخور بعد که بیدار شدی بزن . امیدت بخدا باشه 💚 معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 10651 ینی ممکنه حامله باشم؟؟ اخه علائمم دارم اگه انقد منتظر و مشتاق بودی عزیزم مطمئن باش خدا ناامیدت نمیکنه 🫂 معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
نخودی_سابق عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 9647 خطش اول خیلی خیلی کمرنگ باید دقت میکردی بعد گذشت چند ساعت مشخص شد هاله اس زن داداش منم همین شد و باردار بود