لپ_تپه_ای مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 4324 عنوان اوضاع سایت 18 بازدید | 21 پست یه جوری شده که قبل اینکه کسیو لایک کنم یا ریپلای کنم اول چک میکنم مرد نباشه یه وقتاز بس که زیاد شدن😐 1405/04/02 | 03:04 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نوراحیل عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 19565 حق دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
man_ghaviam عضویت: 1403/11/23 تعداد پست: 1992 وای دقیقا وقتی میخوام تایپ کنم و اولش می نویسم عزیزم، چک می کنم ببینم نکنه ی وقت مرد باشه واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن، ان شالله که اون روز همین نزدیکیاست🌱
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 11639 😂 منی ک خودتم چک کردم معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
man_ghaviam عضویت: 1403/11/23 تعداد پست: 1992 من که ندیدم🗿🗿🗿🗿🗿 شاید چون مردا بعد از ورود به نی نی سایت تغییر جنسیت دادن میتونه دلیلش باشه؟! شما که دستت تو کاره؟! واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن، ان شالله که اون روز همین نزدیکیاست🌱
man_ghaviam عضویت: 1403/11/23 تعداد پست: 1992 هرچی مرده ریخته تو تاپیک که!!! 😐😂 واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن، ان شالله که اون روز همین نزدیکیاست🌱
لپ_تپه_ای مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 4324 وای دقیقا وقتی میخوام تایپ کنم و اولش می نویسم عزیزم، چک می کنم ببینم نکنه ی وقت مرد باشه یه بار نوشتم برا یکی ببین عزیز دلم خوشگله من ناراحت نباش و کلی راهنمایی کردم بعد یکی نوشت اسی مرد هست سریع کامنتم پاک کردم
man_ghaviam عضویت: 1403/11/23 تعداد پست: 1992 یه بار نوشتم برا یکی ببین عزیزم دلم خوشگله من ناراحت نباش و کلی راهنمایی کردم بعد یکی نوشت اسی مرد ه ... سرم اومده میدونم چی میگی 😂😂😂😂😂 واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن، ان شالله که اون روز همین نزدیکیاست🌱
لپ_تپه_ای مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 4324 نمیشه اعتماد کرد بعضی مردن ولی جنسیتو زن انتخاب کردن حالان من موندم چرا نی نی سایتاینستا و تلگرام مکان کثافت کاری یا اصلا گذروندن اوقات فراغت هست
nima1313n عضویت: 1403/12/27 تعداد پست: 468 شاید چون مردا بعد از ورود به نی نی سایت تغییر جنسیت دادن میتونه دلیلش باشه؟! شما که دستت تو کاره؟! 😐
man_ghaviam عضویت: 1403/11/23 تعداد پست: 1992 یه بار نوشتم برا یکی ببین عزیز دلم خوشگله من ناراحت نباش و کلی راهنمایی کردم بعد یکی نوشت اسی مرد هس ... اینقدر بدم میاد ازشوووون یکی ی بار توی تاپ یکم شروع کرد چرت گفتن فازشو نفهمیدم اصلا بعد ی حرف زشت زد، نی نی یار اومد منو تعلیق کرد که صاحب تاپیک بودم 😐😐😐هنووووز تا هنوز توی تعلیقه اکانتم، تعلیق مشکییاکانت نازنینم رو سوزوند واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن، ان شالله که اون روز همین نزدیکیاست🌱
man_ghaviam عضویت: 1403/11/23 تعداد پست: 1992 حالان من موندم چرا نی نی سایتاینستا و تلگرام مکان کثافت کاری یا اصلا گذروندن اوقات فراغت هست اصلا این سایت زنونه اس واقعا شاید بخوایم چیزایی بگیم، مشورت هایی بگیریم ، چیزایی به اشتراک بذاریم که نخوایم اونا ببینن و بخونن! حریم شخصی زنانه میخوایمبنویسی هم مردا نیان، اولین نفر مردا وارد میشن واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن، ان شالله که اون روز همین نزدیکیاست🌱