2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای دقیقا وقتی میخوام تایپ کنم و اولش می نویسم عزیزم، چک می کنم ببینم نکنه ی وقت مرد باشه

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن، ان شالله که اون روز همین نزدیکیاست🌱

من که ندیدم🗿🗿🗿🗿🗿

شاید چون مردا بعد از ورود به نی نی سایت تغییر جنسیت دادن

میتونه دلیلش باشه؟! شما که دستت تو کاره؟!

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن، ان شالله که اون روز همین نزدیکیاست🌱

وای دقیقا وقتی میخوام تایپ کنم و اولش می نویسم عزیزم، چک می کنم ببینم نکنه ی وقت مرد باشه

یه بار نوشتم برا یکی ببین عزیز دلم خوشگله من ناراحت نباش و کلی راهنمایی کردم بعد یکی نوشت اسی مرد هست سریع کامنتم پاک کردم

یه بار نوشتم برا یکی ببین عزیزم دلم خوشگله من ناراحت نباش و کلی راهنمایی کردم بعد یکی نوشت اسی مرد ه ...

سرم اومده میدونم چی میگی 😂😂😂😂😂

یه بار نوشتم برا یکی ببین عزیز دلم خوشگله من ناراحت نباش و کلی راهنمایی کردم بعد یکی نوشت اسی مرد هس ...

اینقدر بدم میاد ازشوووون

یکی ی بار توی تاپ یکم شروع کرد چرت گفتن

فازشو نفهمیدم اصلا

بعد ی حرف زشت زد، نی نی یار اومد منو تعلیق کرد که صاحب تاپیک بودم 😐😐😐

هنووووز تا هنوز توی تعلیقه اکانتم، تعلیق مشکیی

اکانت نازنینم رو سوزوند

حالان من موندم چرا نی نی سایتاینستا و تلگرام مکان کثافت کاری یا اصلا گذروندن اوقات فراغت هست

اصلا این سایت زنونه اس واقعا

شاید بخوایم چیزایی بگیم، مشورت هایی بگیریم ، چیزایی به اشتراک بذاریم که نخوایم اونا ببینن و بخونن!

حریم شخصی زنانه میخوایم

بنویسی هم مردا نیان، اولین نفر مردا وارد میشن