2777
2789
عنوان

کارای مادرم

58 بازدید | 5 پست

سلام دارم میترکم میدونم میشه یه رمان ولی تمنا میکنم بخونین و راهنماییم کنین

از وقتی که به دنیا اومدم تا الان که ۲۲ سالنه همش تو دعوا و مواد و کتک کاری و خیانتای بابام دست و پا میزدم دیگه کار به جاهای باریک کشید و مادر دسته گل من گه پاک بود به پدرم خیانت کرد بعد از مدتها بابام فهمید و کلی مامانم رو اذیت کرد که نتیجه اش شد طلاق و البته اینکه من با یه پسری فرار کردم بعد مامانم طلاق گرفت بعد مدتها من از اون پسر طلاق گرفتم چون از روی فرار از خونه باهاش عقد کرده بودم دوباره ازدواج کردم ومادرم دوباره با یه فردی ازدواج کرد اینو بگم که من با خیلیا حرف زدم نمیگم آدم درستی بودم نه اصلا ولی خب از وقتی با همسرم ازدواج کردم خیلی آدم بهتری شدم محجبه تا حدودی با کسی الو نمیگم و کلت سرم تو لاک خودمه و شوهرمم خیلی دوس دارم و از زندگیم راضیم درسته از لحاظ مالی مستاجریم ولی خب ماشین موتور طلا و کار داره همسرم ولی خداروشکر بازم راضیم اخلاقش خیلی خیلی زیاد خوبه گوش شیطون کر مشکل من اینه که مامانم دوباره داره طلاق میگیره گویا دوباره به همسرش خیانت کرده بایه مرد زن دار و بچه دار حرف زده و حتی رابطه هم داشته قبل ازدواج باهاش بعدا نمیدونم و من به شدت به شدت به شدت ناراحتم بابت کارش و الان شوهرش داره طلاقش میده ازونجایی که مادرم با دوس پسر قبلی منم حرف زده بود با اینکه میدونست اون دوس پسر من بود قبلا الان قلبم داره هزار راه میره که نکنه زندگیم از هم بپاشهیا نکنه مامانم زندگیم رو خراب کنه نمیدونم واقعا طرز فکرم درسته یا غلط ولی خسته شدم از بس فکر و خیال کردم دارم دیوونه میشم و بیشتر از مادرم من عذاب وجدان دارم میگم کاش میدونستم جلوش رو میگرفتم که شوهرش طعم خیانت رو نچشه چون خیلی بده هر روز میمیرم و زنده میشم جای اینکه به مادرم رحم کنم برای شوهرش دلم میسوزه و الان مامانم میگه تقصیر توجه حرف زدن من من با اون آقا حرف میزدم تا برای تو پول بزنم درحالی که اگه من میدونستم جلوشو میگرفتم خواهش میکنم کمکم کنین دیگه دارم روانی میشم بگید که چیکار کنم راهنماییم کنین در ضمن یه دختر دارم و اینکه مادرمم هراز گاهی میاد پیش ما میخوابه

واقعا نمیدونم چی بگم چرا مادرت انقد خیانت کار شده اخه از یه مادر بعیده اصلا زبونم قفل کرد😐 بنظرم با کارای ک بابات قبلا کرده رو دلش عقده شده هی داره خیانت میکنه درسته😐😐

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودتو کی میخوای از همچین والدین سمیای جدا کنی؟دیگه باید چی ببینی که بفهمی باید کنارشون بذاری؟

اخه چجور کنار بزارم مادرم برام خیلی زحمت کشیده برای من خیلی مهربون بوده در ضمن اسمش روشه مادرمه بابامو ول کردم تک فرزندم یدونه مادر برام مونده اونم ۱۸ ۱۷ سال با پدر من سوخت و ساخت به خاطر من من الان جدا شم ازش ؟

واقعا نمیدونم چی بگم چرا مادرت انقد خیانت کار شده اخه از یه مادر بعیده اصلا زبونم قفل کرد😐 بنظرم با ...

منم همینو میگم از یه مادر همچین رفتارایی بعیده بابای لعنتی یه کاری کرد که مامانم عقده ی خیانت داره هوعف

اخه چجور کنار بزارم مادرم برام خیلی زحمت کشیده برای من خیلی مهربون بوده در ضمن اسمش روشه مادرمه بابا ...

زندگی مادرت را نمیتوانی کنترل کنی، اما از زندگی خودت میتونی محافظت کنی

بخاطر زندگی خودت مجبوری مرز های محکمی بذاری

کامل نذارش کنار ولی برای آرامش خانوادهت حد و مرز مشخص کن مثلا رفتوآمدها را مدیریت کن یا بعضی مسائل را از زندگی مشترکت جدا نگه دار

به نظرم یه مشاور خیلی میتونه کمکت کنه