2777
2789
عنوان

افطاری

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما اش اينا زياد نمي پزيم ولي من خيلي دوست دارم.

اونروز يكي اينجا پيشنهاد شله ماش لرستان رو داد و حبوباتش رو ديدم خوشم اومد نخود نداشت. احتمالا يبار بپزم. ولي امروز شير برنج داريم.😚

میشه طرز تهیشو بذاری?

راستش توی این سایتآ بگردی دستورش هست، ولی ما توی شهرمون یه جور دیگه درست میکنیم. پیاز داغ زیاد میگیری، بعد نمک فلفل قرمز و زردچوبه میزنی بهش و یکم شنبلیله بهش میزنی، در حدی که عطر پیدا کنه، اگه زیاد بزنی تلخ میشه. بعد آب میریزی توش میزاریم جوش بیاد. وقتی جوش اومد هر چندتا تخم مرغ دوست داری توش میشکنی، البته حواست باشه رو هم نباشن، هر کدوم رو یه جای ظرفت بشکن تا له نشن بعد تقریبا ربع ساعت میزاری بجوشه تا تخم مرغ ها بپزن. اصلا هم نباید همش بزنی. بعد خاموشش میکنی و تخم مرغ هارو جدا میکنی، میزاری یکم که خنک بشه آبه و بعد ماست میریزی توش هم میزنی. یکم از آب رو میدی رو تخم مرغ ها تا خشک نباشن بقیش رو نون تلیت میکنید توش و با پیاز نوش جآن میکنید

اینم لگیمات کاش میشد خود واقعیشو گذاش تو سایت

درکنج خرابات کسی پیر نشد از خون آدم ها زمین سیر نشد گفتیم که به پیری رسیم توبه کنیم افسوس که جوان بمردیم و کسی پیر نشد
راستش توی این سایتآ بگردی دستورش هست، ولی ما توی شهرمون یه جور دیگه درست میکنیم. پیاز داغ زیاد میگیر ...

من اشكنه دوست دارم اخرين بار خيلي وقت پيش خوردم يادم نيست كي بود! 

شنبليله خشك نداريم حتما درست مي كردم.

ببين ما تخم مرغ رو هم ميزنيم توش ميپزه قيافش هم اصلا بد نميشه مثل ميرزاقاسمي كه به خوردش ميره و ديده نميشه ماستم نميريزيم.

😋 ولي چون شنبليله داره هر جور درست كني خوبه.

چه گوگولي هستن.😋😙

پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنی خیلی خوشمزه اس کناره هاش ترده داخلش نرمو بافت اسفنجی که شیره داره 

درکنج خرابات کسی پیر نشد از خون آدم ها زمین سیر نشد گفتیم که به پیری رسیم توبه کنیم افسوس که جوان بمردیم و کسی پیر نشد

خخ گوش فیل??

اره خوشمزه اس درس کردنشم ساده اس 

بچه های بوشهری پکورای شما چجوریه?عکس دارین?اگ ندارین چجوری درس میشه

من اشكنه دوست دارم اخرين بار خيلي وقت پيش خوردم يادم نيست كي بود!  شنبليله خشك نداريم حتما درس ...

آره عزیز، دستورای خیلی مختلفی هست برا اشکنه، که هرکس بسته به ذائقه یکیشو انتخاب میکنه. مهم اینه یه چیز خوشمزه از آب در بیاد دیگه فرق نمیکنه چجوری درستش کنیم