2789
عنوان

ازدواج

72 بازدید | 13 پست

بچه ها اگر شما به نفر رو دوست داشتین و اونم دوستون داشت .. و خانواده شما در حالت عادی خوشش از خانواده پسره نمیومد حاضر بودین ازدواج کنین با پسره؟

ولی شما خودتون هم خوشتون از خانواده پسره نیاد

خانواده خیلی برا من مهمه

اینکه توسط خانوادش پذیرفته بشم و خانواده منم اونو بپذیرن

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه من این کارو نکردم

و نهایتا با کسی ازدواج کردم که از خونوادش خوشم میاد بجز یکیشون که جزء نفرات اصلی نیست شکر خدا

همین یه نفرم گاهی به جنون میرسونتم

خدا رو شکر میکنم که با اون طرف ازدواج نکردم وگرنه دهنم سرویس بود اینقد که از ننش چندشم میشد

متاسفانه خودشو خیلی دوست دارم ولی خانواده هامون خوششون از هم نمیاد و از لحاظ سطح فرهنگی به هم نمیخوریم

اونا خیلی قدیمین

و اینکه یه خواهری هم داره فک کنم بود برده همو دوست داریم زیر به زیر منو اذیت میکنه با حرفاش فک میکنم میخواد همه چی رو به هم بزنه

نمیدونم برای من خیلی وضعیت آزار دهنده آیهخودمم خوشم از خانوادش نمیاد ولی در عوض پسره رو خیلی دوست دا ...

دیگه وقتی کسیو دوست دارم باید پیِ یه چیزاییم به تنم بمالم..... اینو ب شما پیشنهاد نمیدماااا . باید ببینی چقدر خانوادش داغونن . اگه مثلاال میزنم ... کلاه بردار و اینا باشن ک کلا شاید باید قیدشو بزنی... ولی اگه فقط خوشت نمیاد ازشون ک باید ی تصمیم درست بگیری بسته ب اینکه چقدر میتونی تحملشون کنی..... همه چی بخودت بستگی داره . وگرنه منم میدونم خانواده خیلییییی مهمه

دیگه وقتی کسیو دوست دارم باید پیِ یه چیزاییم به تنم بمالم..... اینو ب شما پیشنهاد نمیدماااا . باید ب ...

خانواده خیلی مهمه

ولی خواهرش و مامانش از اون آدمان که خیلی تیکه و اینا میندازنو تو زندگیت دخالت میکنن و از زیر دارن

خانواده خیلی داغونین

خصوصا من که متنفرم یکی تو کارم دخالت کنه

ولی خودش این مدلی نیس