2777
2789
عنوان

اندکی چسناله ....

455 بازدید | 35 پست

ده تیر میرم تو بیست سال 

به هیچ‌کدوم از خواسته هام نرسیدم ، تمام موقعیت های خوب زندگیم به خاطر دست دست کردن و بی عرضگی از بین رفتن 

کلی از هم سنام‌عقب افتادم ، و خلاصه بگم همه جوونیم به حسرت خوردن و با استرس گذشت .... 

من که تباه شدیم رفت ، شما مثل من نباشید 😊😑

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 

تباه چی؟کلی وقت داری هنوز

انرژی منفی الکی نده و از نو شروع کن

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

بیا و از گذشته عبرت بگیر و 

دستتو بذار رو زانوتو  بلند شو تا ب خواسته هات برسی 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم ده برابر بیشتر. از تو بخودم بد کردم تو هنوز وقت زیاد داری 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

سنتون تازه دو رقمی شده...(شوخی )

d: من اینجام تا اون دختر جوان رو ببرم...... لرد خونآشام: پیشنهاد میکنم درگیر نشی ... دنبال کردن خوناشاما تو شب کار ابلها و احمق هاست ... تو جزو کدومشونی ؟

یجوری میگی انگار چهل سالته😐پاشو خجالت بکش تنبل خانوم برو بیرون یکم خوش بگذرون😍

😂←بــه والدین خود احترام بگذارید شاید که پدر و مادر واقعی شما باشند.            _امام جمعه استانبول😂😂😂😂😂