2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم ۱۵ سالمه پرانتزی رو نمیدونم اما چون برحالت w نشستم پاهام کج شدن وقتی زیاد راه میرن کاملا یکی میره سمت چپ یکی راست نمیتونم تعادل ام رو حفظ کنم میوفتم

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  

عزيزم حتما ببرش دكتر و هر كار ميتوني انجام بده منم از ١٩-٢٠ همينطور شدم و جدي نگرفتم متاسفانه الان قشنگ ديده ميشه و ناراحتم شايد الان با فيزيوتراپي و .....'درمان بشه

اري از پشت كوه آمده امچه ميدانستم اين ور كوه بايد براي ثروت حرام خورد........براي عشق خيانت كرد، براي خوب ديده شدنديگري را بد نشان دادبراي به عرش رسيدن ديگري را به فرش كشاند وقتي هم با تمام سادگي دليلش را ميپرسم مي گويند از پشت كوه آمده............ترجيح ميدهم به پشت كوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگها باشد تا اين كه اين ور كوه باشم و گرگ....
منم ۱۵ سالمه پرانتزی رو نمیدونم اما چون برحالت w نشستم پاهام کج شدن وقتی زیاد راه میرن کاملا یکی میر ...

۱۵ سالته و بارداری؟

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
عع مگه از همون اول اینجوری نیست؟یعنی تو بزرگسالی هم میشه مبتلا شد؟؟

مال من صاف بود كم كم شد خيلي غصه ميخورم نزديك ٢ سال هم درد شديد داشتم ١ ماه پيش رفتم دكتر عكس نوشت و بعد كه عكس و ديد گف متاسفم عكست انگار پاهاي يك خانم ٦٠-٧٠ ساله پاهات مفصل ندارن و بايد عمل كني بعلاوه اينكه موش هم داره زانوي راستت كه اون عملش يك دقيقه هم صبر كني دير اما من هنوز نرفتم

اري از پشت كوه آمده امچه ميدانستم اين ور كوه بايد براي ثروت حرام خورد........براي عشق خيانت كرد، براي خوب ديده شدنديگري را بد نشان دادبراي به عرش رسيدن ديگري را به فرش كشاند وقتي هم با تمام سادگي دليلش را ميپرسم مي گويند از پشت كوه آمده............ترجيح ميدهم به پشت كوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگها باشد تا اين كه اين ور كوه باشم و گرگ....
مال من صاف بود كم كم شد خيلي غصه ميخورم نزديك ٢ سال هم درد شديد داشتم ١ ماه پيش رفتم دكتر عكس نوشت و ...

ای وای چرا نرفتی اصلا نترس من تازه دوازده روزه پای دوم رو هم عمل کردم

یه کاربر 95که کاربریش پرید