2777
2789
عنوان

شقاق سینه

192 بازدید | 18 پست

سلام

طاعاتتون قبول.

دخترمن ۸ماهشه.از۴ماهگیش سینه هام‌زخم شدوقتی شیرمی خورد.

هنوزخوب نشده که بدترم شده

همه چی مالیدم ولی یکم خوب میشه دوباره ترک میخوره و خون میاد

خیلی درد دارم.کسی تجربه نداره؟

کسایی که تجربه داشتید چیکارکردی که خوب شد؟

😑وای چه بد

روغن نزدی؟؟؟کنجد خیای واسه پوست خوبه 

ولی دکتر برو حتما

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینطوشد دکتر بچم بهم پماد کلوتریمازول داد روزی دوبار زدم سه روزه خوب شد.قبل از شیر دادن به بچت سینتو بشور اگه پماد زدی

💖💖من به تمام خواسته هام میرسم ...چون خدای بخشنده ای دارم 💖💖

من تجربه ای ندارم ولی شنیدم میگن با شیر خودت چربش کن، یکسری پمادها هم هست که استفاده کنی خوب میشه، فکر کنم شما یا دائم استفاده نکردی پماد رو، یا اینکه بچه سینه رو بد دهنش میگیره 

😑وای چه بد روغن نزدی؟؟؟کنجد خیای واسه پوست خوبه  ولی دکتر برو حتما

ماله بزاق دهنشه.نمی دونم چرابعضی از بچه ها بزاقشون اسیدیه

پوست سینه رو زخم میکنه!

کرم شقاق سینه هیدرودرم میزنم ولی فایده نداره!

اگه شیرازی برو دکتر شهناز صمیمی،خیلی خوبه

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
من تجربه ای ندارم ولی شنیدم میگن با شیر خودت چربش کن، یکسری پمادها هم هست که استفاده کنی خوب میشه، ف ...

امتحان کردم!فایده نداره!

پمادمیزنم ولی باید روشو بازبذرم تاجذب بشه و به لباسم نماله

همه جا نمی تونم روش پمادبزنم!

امتحان کردم!فایده نداره! پمادمیزنم ولی باید روشو بازبذرم تاجذب بشه و به لباسم نماله همه جا نمی تون ...

خب اگر خانه دار هستی صبح ها که خونه معمولا خلوت تر هست پماد بزن اصلا بالا تنه رو لخت بذار، هوا هم که سرد نیس، یا یک لباس گشاد و نازک بپوش

وااای خیلی درد داره میدونم😖😖😖 پماد شقاق سینه هیدرودرم بزن ایشالله خوب میشی

میزنم.پمادش خوبه.بهترمیشم.

شما میزدی روشو بازمیذاشتی!یالباستو میکشیدی روش؟