2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون دنیاشم بده همون ظالماانگار بیشتر براش خوبن

. شوهر دوستمه همون آقاهه که ظالمه گفتم بدش به دوستم گفتم موقع مردن تقاص پس میده دوستم گفت اتفاقا اصلا خیلی هم خوب و آروم و به مرگ طبیعی راحت میمیره هیچ عذابی هم نیست

خوش بحالت، من بد خوابم، آرزومه بتونم صبحا بیشتر از ۶ ۷ بخوابم، عصرا آرزومه خابم ببره، شبا تا دیروقت ...

من قبلاً هوا روز میشد میدیدم بدش خوابم میبرد کل روز خواب بودم یا مدت قرص آرام بخش خوردم بدش ول کردم رفتم سره کار. اونجا مشغول کارم میام خونه میفتم روزا هم تا لنگ ظهر میخوابم گشنم نشه تا دوسه هم میخوابم شیف بعداز ظهر میرم سره کار کلا بدنم به خواب عادت کرد اهل تلویزیون و آهنگ و هیچی نیستم نهایت یکم تو گوشی ولی قهوه و نسکافه اینا هم نمیخورم

نه مرسی🫂❤

اگه مشکلات خیلی بهت فشار آورده، صبوری کن... منم خیلی وقته سیرم ازین دنیاش، اگرم قلبت از آدما شکسته و بریدی از همشون، دیگه خوبی نکن... یجا خونده بودم میگف: "ما بد نکردیم دوییدیم نرسیدیم ولی دیدیم کسایی که بد کردن ندوییدن و رسیدن...(( کی میدونه شاید واقعا بد بودن خوبه!)) "

اگه مشکلات خیلی به فشار آورده، صبوری کن... منم خیلی وقته سیرم ازین دنیاش، اگرم قلبت از آدما شکسته و ...

صبرم ته کشید حتی حوصله حرف زدن هم ندارم

واقعا خوبه بد بودن

چون هر کی بد کرد خوبی دید

دنیا جای برای آدمای خوب نیست

خوش بحالت، من بد خوابم، آرزومه بتونم صبحا بیشتر از ۶ ۷ بخوابم، عصرا آرزومه خابم ببره، شبا تا دیروقت ...

من اگه سره کار نرم تا لنگ ظهر خوابم بیدار. میشم ناهار صبحانه یکی دو ساعت بیدارم بدش میخوابم تا خوده غروب چند سال کلا زندگیم اینجوری گذشت افسردگی شدیدی گرفتم الان با اینکه سره کار هم میرم ولی افسردگیم سره جاشع یادم نمیاد صبح زود بیدار شده باشم صبح همه چی کنسل واسه خوابم مریض میشم زود پاشم نمونه اش امروز یازده پاشدم کار داشتم از سردرد دارم میمیرم آخرش ی ساعت پیش قرص خوردم

من قبلاً هوا روز میشد میدیدم بدش خوابم میبرد کل روز خواب بودم یا مدت قرص آرام بخش خوردم بدش ول کردم ...

منم همه اینا هس، ن کافئین میخورم، ن چیزی، قرص خواب ماه قبل رفتم بگیرم نداد داروخونه، ازین تنظیم کننده خواب داد. ۳ ۴تا انداختم بالا هیچ اثری نکرد ک نکرد

صبرم ته کشید حتی حوصله حرف زدن هم ندارمواقعا خوبه بد بودنچون هر کی بد کرد خوبی دیددنیا جای برای آدما ...

جمله آخرت و همیشه موقع دعوا هام با خدا میگم... میگم خدایا وقتی میبینی اینجا جای من نیس، منو چرا آوردی؟ ک فقط زجر بکشم؟ من نمیتونم بد کنم. فقط میریزم تو خودم از درون پاشیده ام...

[QUOTE=415882232]منم همه اینا هس، ن کافئین میخورم، ن چیزی، قرص خواب ماه قبل رفتم بگیرم نداد داروخونه، ازین تنظیم کنند ...[/QUOTE. آسنترا بگیر خارجی تنها قرص آرام بخشی که ضرر نداره البته اگه پیدا کنی کم شده بود آشنا داشته باشی بهت بده

جمله آخرت و همیشه موقع دعوا هام با خدا میگم... میگم خدایا وقتی میبینی اینجا جای من نیس، منو چرا آورد ...

همیشه ازش میپرسم که چرا

چقد بد بودم که تموم دلخوشیامو ازم گرفتی

اینقد بد بودم که یه نقطه مثبتم برام نذاشتی

یه چیزی که منو وصل کنه این دنیا

مگه چند سالمه من آخه🙂🙂

منم همه اینا هس، ن کافئین میخورم، ن چیزی، قرص خواب ماه قبل رفتم بگیرم نداد داروخونه، ازین تنظیم کنند ...

من از عطاری دمنوش گیاهی آرام بخش گرفته بودم اونم خیلی خوب بود مخلوط بود توش گل محمدی بهار نارنج گل گاوزبان گل ختمی ریشه گیاه جنسینگ و چند تا چیز دیگ شب دم میکردم یکی دو ساعت بدش آروم خوابم میبرد مغزم آروم میگرفت

همیشه ازش میپرسم که چرا چقد بد بودم که تموم دلخوشیامو ازم گرفتیاینقد بد بودم که یه نقطه مثبتم برام ن ...

نمیدونم تاوان چ گناهیه ک سیر نمیشه خدا از زجر دادن، شایدم تو دنیای قبلی یه خبطی کردیم و گرنه این حجم از غم و غصه برا قلب یه آدم طبیعی نیس