2777
2789
میترسم واقعا از دنیایی که خدا اینطوری میکنه با آدما

یکیو میشناسم خیلی آدم خوبیه حتی نونوایی داره بدون پول هم بری نون بهت میده بگی ندارم هم میگ نمیخواد برو هر چی داره خیرات میکنه شریک میشه با بقیه هیچ بدی ندیدم ازش ولی بنده خدا هر روز ی داستانی اتفاقی داره یا ضرر مالی داره یا تصادف داره یا گرفتاری داره همش میگم حق این آدم واقعا این نیست دنیا نیاز داره به وجود این آدم ها نمیدونم حکمتش چیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم خیلی

حالم بده دارم گریه میکنم دارم میمیرم شوهرم عین خیالش نیست خابیده

واقعا خستم نمیدونم چیکار کنم با این بچه تو شکمم با زندگیم...

بعضی وقتا میگم خدایا مگه من چند سالمه که این همه درد میکشم ...

یعنی همه زندگی میکردن نه فقط باشن

آهااا بخدا قسم به همین شب های عزیز قسم فقط علکی روزمو شب میکنم شبمو روز فقط زنده ام همین گاهی به مشکلاتم که فکر میکنم خودم خجالت میکشم ولی اکثرا خوابم حوصله بیداری ندارم تنها راهمو تو خوابیدن میبینم حتی تو خواب به هیچی فکر نکنم

آهااا بخدا قسم به همین شب های عزیز قسم فقط علکی روزمو شب میکنم شبمو روز فقط زنده ام همین گاهی به مشک ...

خوش بحالت، من بد خوابم، آرزومه بتونم صبحا بیشتر از ۶ ۷ بخوابم، عصرا آرزومه خابم ببره، شبا تا دیروقت بیدارم. بیخابی دارم. از فکر و خیال فراوان...

منم دیشب همچین تاپیکی زدم، انقد کسی نبود و انقد حالم بد بود (و هست الآن) ک با خودم حرف میزدم و پست م ...

میفهمم🫂اینقد ناراحتم که جز نبودن به چیزی فک نمیکنم

انگار دنبال یه راه فرارم برای فرار از همه چی

همه کس

کاش میشد نیست شد نابود شد حتی تو دنیای دیگم وجود نداشت