2777
2789
عنوان

انتخاب شغل

121 بازدید | 27 پست

سلام دوستان من رشتم انسانیه و هنوز نمیدونم چه کاری رو میخوام انجام بدم بین روانشناسی و کامپیوتر موندم بنظرتون کدومش خوبه و ممنون میشم دلیل انتخابتون رو هم بگین🙏🏻

از انسانی به مهندسی کامپیوتر کارت خیلی سخت میشه تو دانشگاه چون تقریبا تمام مهندسی ها محاسبات و ریاضی ...

یعنی کامپیوتر رو تاحدودیشو بلد باشی براش کار پیدا نمیشه چون بازار کارشم برام مهمه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میشه یکم درباره انسانی بگی ؟ چطور بود ؟

چه مدرسه ای بودی

درساش جطور بود

آیا راضی ؟

ببخشید میپرسم من نهمم انتخاب رشته دارم

از ما هیچ چیز باقی نمیماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

هر دو رشته های خوبین ببین خودت به کدوم بیشتر علاقه داری توی انسانی حقوق و وکالت هم خیلی خوبه

من خودم روانشناسی علاقه دارم حقوق و وکالت رو شنیدم دربارش ولی علاقه بهش ندارم

یعنی کامپیوتر رو تاحدودیشو بلد باشی براش کار پیدا نمیشه چون بازار کارشم برام مهمه

مهندسی کامپیوتر رشته سختیه و واقعا دست بالای دست بسیاره توش

و مثلا از چیزی که دانشگاه یادت میده حداقل باید ده پله بالاتر باشی تو بتونی مطرح بشی

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))
میشه یکم درباره انسانی بگی ؟ چطور بود ؟چه مدرسه ای بودیدرساش جطور بودآیا راضی ؟ببخشید میپرسم من نهمم ...

مدرسم دولتی بود اگه حفظیاتت خیلی خوبه زود یه چیزیو حفظ میشی بنظرم برو من امسالم نزدیک 14 تا کتاب داشتم راضیم ولی سخته ایشالا موفق بشی🙌🏻

مدرسم دولتی بود اگه حفظیاتت خیلی خوبه زود یه چیزیو حفظ میشی بنظرم برو من امسالم نزدیک 14 تا کتاب داش ...

منم میخوام برم عادی و دولتی حقیقتش

ولی نمیدونم جو درساش و همینطور بازار کارش چجوریه

چون همه میگن بده و بیکلاسه و نرو و معدل بالاست برو تجربی و......

منم میخوام برم عادی و دولتی حقیقتشولی نمیدونم جو درساش و همینطور بازار کارش چجوریه چون همه میگن بده ...

اصلا بی کلاس نیست بازار کارشم یسری شغلاش که اصلا خوب نیست بازار کارش من چندتا شغلاش که خوب بوده رو تحقیق کردم که اگه خواستی بری انسانی میتونی بری وکالت،مدیریت مالی و بازرگانی که این دوتا فرق میکنه ولی من از دوستام شنیدم خوب بوده

اصلا بی کلاس نیست بازار کارشم یسری شغلاش که اصلا خوب نیست بازار کارش من چندتا شغلاش که خوب بوده رو ت ...

من انقد گفتن بهم بده بخدا یه جوری شدم 😪

من به دبیری و روانشناسی علاقه دارم فقط اول

بعدش علوم تربیتی و مشاوره

بعد مدیرت ها مخصوصا بیمه