هنوز بیست دقیقه از بازی نگذشته گل اولو خورد😕کاش گل دوم رو اگر تو این فاصله خورد سریع خودشون انصراف بدن نذارن به گل سوم و چهارم و... برسه🤭😬 عربستان هم ک رسما *** فعلا فقط خودمون از خاورمیانه خوب بازی کردیم
با احترام درخواست دوستی هیچ کدام از اقایون پذیرفته نمیشود🔪🩸🎀
😂بخدا دیشب مونده بود تیکه تیکم کنن مثل ببر زخمی نگام میکردن از بس سوال میپرسیدم بعد جوابمو داداش هف ...
داداش من منو میکشه وسط گزارش سوال بپرسم!
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اون وقت ک رفتن دلم سوخت براشون کلا برا مردم ایران افغانستان غزه و...دلم میسوزه ک ماها مثل بقیه مردم ...
عراقی ها هم بیچارهها داغونه وضعشون
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...