راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
Fergis=گیس فر😁 ترانه مورد علاقه:فرفری موی غزل ساز منی(گلاب) حیوان مورد علاقه:از این ببعی مو فرفریا😄 اسباب بازی مورد علاقه:فرفره😮 حرف مورد علاقه:ف 😶 توهین ممنوع⛔ 😂😂
اره صب بهتر من سه بار بی بی چک خریدم نشون نداد ولی روز بعدش صب امتحان کردم دقیق دقیق بود
یعنی صبحش زدی مثبت شد اما شب قبلش منفی میشد ؟
Fergis=گیس فر😁 ترانه مورد علاقه:فرفری موی غزل ساز منی(گلاب) حیوان مورد علاقه:از این ببعی مو فرفریا😄 اسباب بازی مورد علاقه:فرفره😮 حرف مورد علاقه:ف 😶 توهین ممنوع⛔ 😂😂
من دیشب دوتا بی بی چک زدم(ادرارم غلیظ بود چون روزه بودم و هییچی نخورده بودم) اما کاملا منفی شد.
یعنی امیدی هست فردا صبح بزنم مثبت شه؟
شب قبل از بی بی چک نباید آب زیاد بخوریم؟درسته؟اخه سحری رو چکار کنم؟نخورم؟
مارک بی بی چکت چی بود؟😮 من دیشب دوتا بی بی چک زدم(ادرارم غلیظ بود چون روزه بودم و هییچی نخورده بود ...
نه خاهر جان من با ادراری ک فقط نیم ساعت تو مثانه ام بود مثبت شد بی بی چکم یعنی نیم ساعت قبلش مثانم رو خالی کردم بعدش یهو تصمیم گرفتم بی بی چک بزارم اونم بعد از ظهر
مارک بی بی چکت چی بود؟😮 من دیشب دوتا بی بی چک زدم(ادرارم غلیظ بود چون روزه بودم و هییچی نخورده بود ...
مارکشو نمیدونم آخه انداختم رفت ب نظرم فوری برو ی آزمایش خون بده ک راحت شی چون من هم بی بی چک گرفتم هم فرداش رفتم آزمایش خون ک مطمئن بشم. منم اولش دوتا زدم منفی بود سومی مثبت شد ب آب و اینا ربطی نداره من صب زود بی بی چک زدم کامل نشون داد
مارکشو نمیدونم آخه انداختم رفت ب نظرم فوری برو ی آزمایش خون بده ک راحت شی چون من هم بی بی چک گرفتم ه ...
سه روز قبل از موعدم ، بتام ۱ شد😢
الان یک هفته ست تاخیر دارم
نه خاهر جان من با ادراری ک فقط نیم ساعت تو مثانه ام بود مثبت شد بی بی چکم یعنی نیم ساعت قبلش مثانم ر ...
چندروز تاخیر داشتی؟
احتمالا بتات خیلی بالا بوده درسته؟؟علائمم داشتی؟