2777
2789
نامردکه میگن همینه خجالت داره واقعا

میگم

چطور اطلاعات تونو  از سحر تا حالا 

تغییر دادید

میگه

اشتباه گرفتی !!!!!

میگم سحر دو تا تاپیک زدی و اطلاعات میگرفتی ک .....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
اره خصوصی بگو  لینک این تاپیک خودتو واسش بفرس شک نکن قطعش میکنه  به نی نی یار ۱ یا ۵  ...

مرسی دوستی

خیلی کمک کردی ❣️

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بچه ها

با اجازتون

تاپیکو قفل میکنم 

برم ب نی نی یار جونم اطلاع رسانی کنم 😂😂😂

بچه ها 

تاپیکو باز کردم ک

فقط بهتون  بگم

نی نی یار

این کار بر رو قطع دسترسی کرد

ممنون از همه تون

خدایا توبه 

به کجا داریم میریم   

دنیااااااااا وایسااااااا من میخوام پیاده شم   

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
دیشب تاپیک هایی زدن و درباره اسم واقعی کاربرها سوال پرسیدن امروز جنسیت شونو ب خانم تغییر دادن&nb ...

مشهدی هم هس که 😂😂😂

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
خوش به حالتون چقد زرنگین.من اصلا اسم کاربرا یادم نمیمونه  یعنی اصلا به اسماشون نگاه نمیکنم&nbs ...

در جواب:چقد بی ادبی شما .اگه زبون خوب داشتین این هنه ادم از حجاب فراری نبودن همتون افراط گرایین

جمع نبند خواهر گلم

برو استغفار کن😂😂😄😄

مگه ما کم حجابها رو جمع میبندیم😉

یعنی اگه همه زنها پوشش رو کنار بذارند کشور گلستان میشه

یا اگه همه چادر بذارند اینجا بهشت میشه

مشکل جای دیگست

به پوشش هم چرا گیر میدید

این خانم هم منظورش به اونایی که قصد و غرض دارند هست بیشتر

وگرنه اگه خانم های محترم چراغ سبز به آقایون نشون ندند آمریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه😐

حیفم اومد این همه تایپ کردم دیدم تاپیک تعطیل شد

نمیفرستادم شب خوابم نمیگرفت😂😅

Eft
در جواب:چقد بی ادبی شما .اگه زبون خوب داشتین این هنه ادم از حجاب فراری نبودن همتون افراط گرایین ...

عزیزم ببین من اولم گفتم این بحث تکراریه به جایی نمیرسه همین چندوقت پیش ی تاپیک بود درباره چادر ی خانوم گفت چادر خزه .من گفتم نه بعضی از چادریا واقعا زیبا و قشنگ لباس میپوشن.من از حجاب فراری نیستم ولی افراط گرا نیستم تعصب خاصی هم رو پوششم ندارم حرف مردم مهم نیس برام .ادم خوب و بد همه جا هست .ولی بیشتر خانم هایی که باحجابن ی نوع رفتار تهاجمی دارن الان باز بقیه به خودشون میگیرن ‌.تو چندتا تاپیک دیدم واقعا توهین میکنن بعد با حرفای بچگونه خودشونو قانع میکنن .خیلی وقتا به همه حمله میکنن دوس دارن سبک تفکر خودشونو به زور تو مغز بقیه فرو کنن

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
اون pakanبقیش رو نمیگم بود

اره میدونم🤣🤣

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤