2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوش به حالتون چقد زرنگین.من اصلا اسم کاربرا یادم نمیمونه  یعنی اصلا به اسماشون نگاه نمیکنم&nbs ...

دیشب اتفاقی دیدم

حتی امضاشم خوندم

یه بنده خدا  متوجه نبود 

ایشون مرده

یه کامنت گذاشت

بهش گفتم

پشیمون شد شدید

امروز دوباره تاپیک ک زده بود و درباره دوستان خانم ش!!!  سوال کرده بود شک کردم و ....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
دیشب اتفاقی دیدم حتی امضاشم خوندم یه بنده خدا  متوجه نبود  ایشون مرده یه کامنت گذاشت ...

دمت گرم😚💋

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
واقعا خلافه؟ الان من ب نی نی یار بگم میترکونه این عاطفه خانوم رو؟

عاطفه رو که خدا ترکوند 😂😂 اره به نی نی یار بگی تذکر میگیره  اگه تکرار کنه قطع میشه

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست   
ی کاربر  saaaam  بود فکر کنم تو ی شب به هممون درخواست داد 😅😅😅😅

وقتی معلق شون بذاریم

دیگه نمی تونه ، درخواست بده

چی میخوان دقیقا از ملت 

نمی دونم ؟؟

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
عاطفه رو که خدا ترکوند 😂😂 اره به نی نی یار بگی تذکر میگیره  اگه تکرار کنه قطع میشه

بنظرت

نی نی یار

الان کاری میکنه ؟؟؟

وقتی معلق شون بذاریم دیگه نمی تونه ، درخواست بده چی میخوان دقیقا از ملت  نمی دونم ؟؟

خیلی وسوسه شدم قبول کنم گفتم با شوهرم بشینیم ببینیم چی میگه ولی گفتم ول کن بابا 🤣🤣🤣🤣

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد