2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نه عزیزم... خودکشی چاره راه نیست... زندگی کوتاهه ی روزی خودش تموم میشه ول کن...

منم بعدظهر حالم خیلی بد بود.. تهش بلند شدم شام درست کردم که بقیه غر نزنن کو شام 🚶

(متاهل و متعهد) 💍🤍، برای خونه دار شدنمون دعا کنید ❤️، کلثوم اکبری هستمه. 🫣

خودکشی هیچ بخششی نداره... گناه کبیرس

کلا نابودیه انسانو در پی داره و کل اعمالش و دو دنیا...

و عذاب الهی همیشگی داره

بدترین فکر ممکنه

از چاله به چاه بی بازگشت افتادنه

ته نابوودیه یه انسان

شیطانو لعنت کنید چون عاقبت خوشی نداره اصلا

فکرم حتی بهش گناهه چه برسه انجامش

マヒヤール

با این ادم اشتباهی که گیرش افتادم هرگز😓

یه جوری سختی رو تحمل کن و سعی کن دستت بره تو جیب خودت مثلا برو آرایشگری یادبگیر لاین کوتاهی چیزی بعد که تونستی یکم رو پا خودت وایسی طلاق بگیر زیادم باهاش دهن ب دهن نشو

نه عزیزم نظر خودت کاملا اشتباهه😑

خب وقتی خودت میدونی هدفی نداری و برنامهای هم نداری یه سر و سامونی به زندگیت بده واسه خودت هدف تعیین کن و برنامه بچین یه حرفه جدید یاد بگیر و...

حتی اگه هیچکدوم از این کارا رو هم نکردی ، نکردی دیگه

به زندگی عادی روزمرت برس خودکشی معنی نداره الکی الکی😐😒

مطمئن باش اگه خودکشی راه خوبی بود اونهمه آدم تو شرایط سخت میرفتن سراغش...مگه بقیه خوششون میاد سختی بکشن؟

به عنوان کسی که چندین بار خودکشی ناموفق داشته باید بهت بگم خودکشی واقعا راهش نیست

یه جوری سختی رو تحمل کن و سعی کن دستت بره تو جیب خودت مثلا برو آرایشگری یادبگیر لاین کوتاهی چیزی بعد ...

خب مشکلم همین دعوای امروزمم با شوهر عوضیم سر همین بود میخام برم ی هنری یاد بگیرم نمیزاره

بهمم پول نمیده

نمیزاره بیرون هم برم 😭

نه عزیزم نظر خودت کاملا اشتباهه😑خب وقتی خودت میدونی هدفی نداری و برنامهای هم نداری یه سر و سامونی ب ...

شوهرم نمیزاره هیچ کاری انجام بدم مثلا میگم برم سرکار نمیزاره میگم برم ی هنری چیزی یاد بگیرم نمیزاره کلا نمیزاره بیرون هم برم خستم بخدا نمیدونم چیکار کنم😭😭😭

خب مشکلم همین دعوای امروزمم با شوهر عوضیم سر همین بود میخام برم ی هنری یاد بگیرم نمیزاره بهمم پول نم ...

عزیزم🥲... یه جوری خرش کن یا به بهانه لباسی چیزی بگیر ازش پولو

شوهرم نمیزاره هیچ کاری انجام بدم مثلا میگم برم سرکار نمیزاره میگم برم ی هنری چیزی یاد بگیرم نمیزاره ...

خب عزیزم یه کاری تو خونه واسه خودت دست و پا کن

مثلا من زندایی خودم زیاد از خونه نمیتونست بره بیرون یه دوره تربیت مشاوره تحصیلی شرکت کرد یاد گرفت الان مشاوره تو خونه داره کار میکنه کلی هم پول درمیاره

اگه هم نمیتونی پول بدی به دوره میتونی حتی از چت جی پی تی کمک بگیری و دوره بخوای

هییییچ کاری نشد نداره خواهر