2777
2789

واسه مرگم دعا کن

ارزوم اینه ب عشق واقعی برسم یه صلوات بفرس❤️.... کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا

چون بیشتر از این نمیتونم تحمل کنم مشکلات و بدبختی هامو

ارزوم اینه ب عشق واقعی برسم یه صلوات بفرس❤️.... کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

شب تا سوعا حوندین؟

نه عزیزم من چله گرفتم

ولی شنیدم شب عاشورا یعنی شی شام غریبان فک کنم 10 تا شمع روشن کنی و یرای هر شمع یه دعا کنی یکی از شمع هارو ائمه میان میبرن و هر حاجتی که برا اون شمع کرده باشی براورده میشه حالا اگه میخوای دقیقشو از مامانم سوال کنم؟

میفهممت کامل.... نمی تونی به یه روانشناس مراجعه کنی؟

نه میتونم ولی کمکی نمیکنه بهم