2777
2789
عنوان

شصت قاف

77 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها امروز یه اقایی الماسی شاگرد طاهری عرفان حلقه گفت بهم که دعای شصت قافی که من نوشته بودم همیشه همراهمه دعانویسی و طلسمه که تاوان دارن و با جن کار میکنه پس چرا همه میگن ضد طلسمه و ازت دعاهای بد رو دور میکنه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم. شصت قاف من شنیدم خوبه،امافرقه عرفان حلقه کم کم میخواد ازت نور جدا شه شصت قاف از خودت جدانکن ،حرز امام جواد هم تازه بگیر.. نمازشم بخون.. عرفان حلقه میخواد تا تاریکی این فرقه بیاد به جونت میگه بده ،این عرفان حلقه پنهان تهش شیطانیه

ببخشید اسیلطفا تاپیک اخرم گزارش میزنید دوستاااان

سلام

این عکس رو چند وقت پیش یکی فرستادن

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

کاش حداقل ی راه میزاشتن جلو پامون برا حذف تاپیک

شنبه ⬅️ لینکشو توی ساعت های حذف، خصوصی niniyar بفرستین.

چون چهارشنبه تعطیل رسمیه.

🟠 یا الان niniyar رو توی تاپیکتون تگ کنین ببینین پاک می کنن یا نه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.