2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بی عاطفه که خیلی مسخره و ابدوغ خیاری بود ولی گلسنگ به هر نظر محشر بودهمه چیش فکر شده و دقیق بودسمبلی ...

دیگه هرکس یه نظر سلیقه متفاوت داره و خب صد در صد سلیقه و نظر هرآدمی محترمه ولی در کل نظر من ب شخصه از جفت این سریالا خوشم نیومد سناریو خیلی ضعیفی داشتن بنظرم مخاطب میتونه هرلحظه رو حدس بزنه ک سکانس بعدی چه اتفاقی میفته ولی فیلمای هندی و خارجی اینجوری نیستن بازم میگم هرکس یه سلیقه ای داره سلیقه هرکس محترمه دوست عزیز🌹

خوشگلای من توجه کنن 💚💚💚لطفا برای ظهور آقاصاحب الزمان عج یه صلوات بفرستین💚💚💚

اره اوایلش بود اواخرش شل کردن

اتفاقامن فکر میکنم همه چی به زمان خودش اتفاق افتاد و سر وقت هم تموم شد
الکی کش پیدا نکرد
اخر قسمت 3 که محبوبه کشته شد من همش میگفتم چرا اخه انقدر مسخره و زود
ولی هرچی ادامه پیدا کرد دیدم نه واقعا روایتگری داستان بی نظیره
امروز که فهمیدم کلا 10 قسمت بوده دوباره مطمئن شدم که همه چیز حساب شده و سر زمان درست بوده

اره اوایلش بود اواخرش شل کردن

دقیقا بنظرمنم همینطور بود اول فیلم مخاطب و جذب میکنن بعدش ک مخاطب دیگه چنتا قسمت دیده سریال چرت میشه بازم هرکی یه نظری داره و نظر هرکسی محترمه

خوشگلای من توجه کنن 💚💚💚لطفا برای ظهور آقاصاحب الزمان عج یه صلوات بفرستین💚💚💚

بی عاطفه رو تا قسمتی که بابای علی سکته کرد دیدم اخرش چی شد

من همینطور گذری دیدم از قسمت 12 منظم دیدم اخرشم این دختره دوست صمیمی عاطفه اسمش مهتاب بود چی بود؟ این نامزد کسی بود که علی تو رینگ کشته بودش اومد برا انتقام که عاطفه روبکشه ولی نشد
قسمت اخرشم عاطفه با اون پسر ریقوئه شریک باباش عروسی کرد

دیگه هرکس یه نظر سلیقه متفاوت داره و خب صد در صد سلیقه و نظر هرآدمی محترمه ولی در کل نظر من ب شخصه ا ...

درسته بهرحال سلایق متفاوته
به لحاظ سلیقه ممکنه گل سنگ رو نپسندید ولی به لحاظ تکنینی و هنری واقعا ایرادهای زیادی نیست که بشه بهش گرفت.