2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید لطفن😔

186 بازدید | 18 پست

1 سال و نیمه که ازدواج کردم الان نزدیک ۲ ماهه که میل جنسیم خیلی کم شده..اصلا تمایلی به س.. ندارم !!! از وقتی ازدواج کردیم تقریبا میشه گفت هر روز رابطه داشتیم ولی این دوماهه که شده هفته ای 3 یا 2 بار!! ب نظرتون مشکلم جدیه؟ چیکار کنم دوباره مثل قبل شمممم  شوهرم میگه باید بری دکتر ولی اخه روم نمیشه مشکلمو به دکتر بگم 

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

به نظر من معقولیا یعنی طبیعیه

ولی خب اگه گرمه همسرت و اذیت میشه که اره باید بری

اگرم نخواستی دارو گیاهی بخور از عطاری بگو شوهرت بگیره

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  

هفته ای دو سه بار که خیلی طبیعیه من هر دو هفته یکبارم من چی بگم پس 😃

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا دچار افسردگی شدی یا اینکه موضوعی هس که فکرت درگیرش شده نوعی استرس، این عدم آرامش باعث تضعیف میل ت شده. 

قطره آفرودیت کمکت میکنه 

داروخونه ها دارن. 

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

فکر کنم طبیعیه.چون هرشب بوده.احتمالا بدنت کم اورده.

غذاهایی ک میل جنسی رو زیاد میکنه بیشتر مصرف کن عزیزم

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔
به نظر من معقولیا یعنی طبیعیه ولی خب اگه گرمه همسرت و اذیت میشه که اره باید بری اگرم نخواستی دارو ...

اره خیلی گرمه همش میگه چرا سرد شدی اینجور ک میگه احساس کمبود میکنم..همیشه موقع نزدیکی استرس دارم

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
هفته ای دو سه بار که خیلی طبیعیه من هر دو هفته یکبارم من چی بگم پس 😃

والا من به شوهرم میگم ما دیگه غیرطبیعی هستیم ک هر روزه مردم ایجور نیستن باور نمیکنه😒

چرا روت نمیشه عزیزم؟برای پزشکا این چیزا خیلی عادیه

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
احتمالا دچار افسردگی شدی یا اینکه موضوعی هس که فکرت درگیرش شده نوعی استرس، این عدم آرامش باعث تضعیف ...

اره خودمم همین فکرو میکنم!! از بس که با جاریم حرص میخورم 😭 مرسی از راهنماییت گلم

والا من به شوهرم میگم ما دیگه غیرطبیعی هستیم ک هر روزه مردم ایجور نیستن باور نمیکنه😒

خسته کننده میشه جذابیتتون واسه همدیگه از بین میره یه دفعه کم میارین از من گفتن بود

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
اره خیلی گرمه همش میگه چرا سرد شدی اینجور ک میگه احساس کمبود میکنم..همیشه موقع نزدیکی استرس دارم

یا همسرت رو طبعشو کم کن یکم که اینکارو کنی بهتره

چون بعد از چند وقت زده میشی اگه بخوای هرشب باشه یا یک شب در میون

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
چرا روت نمیشه عزیزم؟برای پزشکا این چیزا خیلی عادیه

نمیدونم اخه حتی برا یه معاینه ساده هم  ۱ بار تا الان رفتم خیلی خجالتیم😔

خسته کننده میشه جذابیتتون واسه همدیگه از بین میره یه دفعه کم میارین از من گفتن بود

اره دقیقا درست میگی خودم که همین حسو دارم 😣