1 سال و نیمه که ازدواج کردم الان نزدیک ۲ ماهه که میل جنسیم خیلی کم شده..اصلا تمایلی به س.. ندارم !!! از وقتی ازدواج کردیم تقریبا میشه گفت هر روز رابطه داشتیم ولی این دوماهه که شده هفته ای 3 یا 2 بار!! ب نظرتون مشکلم جدیه؟ چیکار کنم دوباره مثل قبل شمممم شوهرم میگه باید بری دکتر ولی اخه روم نمیشه مشکلمو به دکتر بگم
خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷
هفته ای دو سه بار که خیلی طبیعیه من هر دو هفته یکبارم من چی بگم پس 😃
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
والا من به شوهرم میگم ما دیگه غیرطبیعی هستیم ک هر روزه مردم ایجور نیستن باور نمیکنه😒
خسته کننده میشه جذابیتتون واسه همدیگه از بین میره یه دفعه کم میارین از من گفتن بود
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش